|
گل رز از شلغم
-(12 Body)
|
گل رز از شلغم
Visitor
404
Category:
دنياي فن آوري
شلغم را شسته بن و رشته آن را بگيريد و گردي طرف ريشه را کاملاً صاف کنيد. کارد اره اي ليزري را در مرکز شلغم فرو برده مخروطي به شعاع يک سانتي متر درآوريد. سر کارد را وسط شلغم جايي که مرکز گل است قرار داده گلبرگ اول را مطابق عکس شکل دهيد. گلبرگ هاي مرکز گل را گرد و گلبرگ هاي بعدي را موج دار شکل دهيد. قسمت هاي زيرين شلغم را بگيريد تا گل شکليل تر و سبک تر شود. اگر قرار است شلغم ها را از قبل حکاکي کنيد اين کار را انجام داده رويشان را با محافظ غذا پوشانده و قبل از استفاده از آن ها را رنگ کنيد. براي رنگ کردن گل ها يک لايه نازک از اضافه هاي شلغم جدا کرده سر آن را با رنگ خوراکي رنگي کرده و لبه هاي گلبرگ ها را رنگ کنيد. منبع:نشريه هنر آشپزي شماره 50 /خ
|
|
|