دلمه سيب زميني تئوري با عصاره طبيعي مرغ يا گوشت
مواد لازم براي 4 نفر:
عصاره طبيعي مرغ يا گوشت: 2 عدد
سوسيس: 250 گرم
کالباس: 250 گرم
قارچ: 150 گرم
پنير پيتزا: 250 گرم
سيب زميني: 1 کيلوگرم
کره: 50 گرم
طرز تهيه:
ابتدا سيب زميني ها را با پوست در کم آب نيم پز کنيد. سپس آنها را از عرض ببريد و داخل آنها را خالي کنيد، بطوريکه هر سيب زميني به شکل دونيمه تو خالي درآيد.
سوسيس، کالباس، قارچ، جعفري و عصاره طبيعي مرغ ياگوشت را در کره تفت دهيد.
داخل سيب زميني ها را از مايه فوق پر کنيد و آنها را در ظرف چيده و داخل فر قرار دهيد، در مدت 15 تا 20 دقيقه درحرارت متوسط برشته مي شوند.
بعد از 20 دقيقه ظرف را بيرون آورده و روي سيب زميني ها پنير رنده شده بپاشيد و به مدت 5 دقيقه ديگردر فر بگذاريد.
غذاي شما آماده سرو کردن مي باشد.
منبع:نشريه هنر آشپزي شماره 50/خ