مواد لازم :
انار درشت ( دانه شده ) / 2 عدد
ماست خامه اي / 2 پيمانه
شکر / يک چهارم پيمانه
عرق بهار نارنج / 1 قاشق سوپخوري
رنده ي پوست ليموي درشت / 1 عدد
پرک بادام / 2 قاشق سوپخوري
نعناع / 4 برگ نعناع
طرز تهيه :
ماست خامه اي را با شکر ، شربت بهار نارنج و پوست ليمو مخلوط کنيد . در 4 ليوان بلند انار را ريخته از کرم روي آن بريزيد و به همين ترتيب ادامه دهيد و با کرم لايه ي بالايي را پر کنيد . روي کرم بادام ها را ريخته و با برگ نعناع تزئين کنيد .
منبع: نشريه هنر آشپزي شماره51
/س