جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
بادنجان بايلدي
-(1 Body) 
بادنجان بايلدي
Visitor 377
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي 4 نفر :

بادنجان / نيم کيلو ( 500 گرم )
نمک ، فلفل / به يمزان لازم
پياز / 2 عدد بزرگ
گوجه فرنگي / نيم کيلو ( 500 گرم )
روغن / به ميزان لازم

طرز تهيه :

بادنجان را راه راه پوست کنده و به صورت عمودي از يک طرف چاک دهيد . ( کلاهک بادنجان را نيز مي توانيد جدا نکنيد ) بادنجان را نمک زده و بعد از نيم ساعت آن را شسته و خشک کرده و در روغن فراوان سرخ کنيد . پيازها را نيز سرخ کنيد تا طلايي شوند . بادنجان ها را روي کاغذ روغن گير بگذاريد تا روغن اضافي آن جذب کاغذ شود . با يک قاشق کوچک ، از پياز داغ ها برداشته و شکم بادنجان را از پياز داغ پر کنيد . گوجه فرنگي ها را بشوييد براي چند لحظه در آب جوش انداخته ، پوست آنها را گرفته رنده کنيد . گوجه فرنگي هاي رنده شده را روي بادنجان ها ريخته ، روي حرارت کم همراه با نمک و فلفل بپزيد تا آب غذا کم شود و بادنجان ها بپزند ولي له نشوند . درصورت تمايل مي توانيد يک هشتم قاشق چايخوري دارچين نيز به غذا اضافه کنيد و با برنج يا نان سرو کنيد .

نکته :

اگر از بادنجان دلمه اي استفاده مي کنيد ، به جاي برش عمودي به علاوه برش دهيد .
منبع: نشريه هنر آشپزي شماره51
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image