اين جدول براي فرهايي است که درجه بندي آنها از 1 تا 7 مي باشد.
درجه فارنهايت | درجه سانتي گراد | درجه اجاق گاز | حرارت |
250 | 120 | 1 | خيلي ملايم |
300 | 150 | 2 | ملايم |
325 | 160 | 3 | نيمه گرم |
375-350 | 190-180 | 4 | گرم |
425-400 | 210-200 | 5 | کمي داغ |
475-450 | 230-220 | 6 | داغ |
525-500 | 250-240 | 7 | خيلي داغ |
* ا ين جدولها به عنوان راهنما هستند بهتر است قبل از کار، کتابچه دستورالعمل فرتان را با دقت مطالعه کنيد.
* مدت زمان پخت در دستورات غذايي تنها براي راهنمايي داده مي شود زيرا زمان پخت در هر نوع فر اندکي متفاوت خواهد بود. پس بهتر است شيريني ها و غذاها را قبل از اتمام زمان بررسي کنيد.
اين جدول براي فرهايي است که درجه بندي آنها از 1 تا 9 مي باشد.
درجه فارنهايت | درجه سانتي گراد | درجه اجاق گاز | حرارت |
275 | 140 | 1 | خيلي ملايم |
300 | 150 | 2 | ملايم |
325 | 170-160 | 3 | نيمه گرم |
350 | 180 | 4 | گرم |
375 | 190 | 5 | کمي داغ |
400 | 200 | 6 | کمي داغ |
425 | 220-210 | 7 | داغ |
450 | 230 | 8 | خيلي داغ |
475 | 240 | 9 | خيلي داغ |
اندازه گيري موفق
•براي پر کردن پيمانه از مواد جامد حتماً از قاشق استفاده کنيد و به هيچ عنوان پيمانه را در آرد يا شکر يا ...فرو نکنيد. چون اندازه ها دقيق نخواهد بود و بعد از پر کردن پيمانه روي آن را با چاقو صاف کنيد.
وزن کردن موادخشک با ترازو بهترين و دقيق ترين روش مي باشد ولي براي کساني که ترازو ندارند تصميم گرفتيم در هرشماره تبديل مواد را از گرم به پيمانه و بالعکس داشته باشيم.
در شماره هاي بعدي اين جدول را بصورت کامل تر خواهيم داشت.
مقدار مواد بر حسب گرم به ازاي هر يک ليوان
يک ليوان آرد: 150 گرم
يک ليوان شکر: 230 گرم
يک ليوان کشمش: 180 گرم
يک ليوان پودر قند: 160 گرم
يک ليوان پودر نارگيل: 90 گرم
يک ليوان روغن مايع: 220 گرم
يک ليوان ماست: 200 گرم
يک قاشق سوپ خوري آرد: 10 گرم
يک قاشق سوپ خوري شکر : 12 گرم
يک قاشق سوپ خوري پودر قند: 10 گرم
يک قاشق سوپ خوري نشاسته ذرت: 7 گرم
منبع:نشريه هنر آشپزي شماره 50/خ