جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
پوره سبزيجات به روش مديترانه اي
-(5 Body) 
پوره سبزيجات به روش مديترانه اي
Visitor 400
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي 600 ميلي گرم پوره

گوجه فرنگي: 3 عدد
کدو سبز: 175 گرم
فلفل دلمه اي قرمز : 115 گرم
قارچ: 75 گرم
سس گوجه فرنگي: 4 قاشق چايخوري (20 ميلي گرم)
آب: 1 فنجان (250 ميلي ليتر)
پاستاي خام شکل دار : 40 گرم

طرز تهيه:

برروي هر يک از گوجه فرنگي ها يک برش به شکل به علاوه (+) ايجاد کنيد.آن ها را به مدت 1 دقيقه درکاسه اي که محتوي آب جوش است قرار دهيد، سپس کوچه ها را از آب خارج کرده و پوست آنها را بکنيد، هر يک ازگوجه ها را به صورت چهار قاچ برش زده و دانه هاي آن ها را با قاشق خارج کنيد. ساقه و دانه هاي داخل کدو وفلفل دلمه اي ها را جدا کرده ودور بريزيد. کدوها را حلقه حلقه، قارچ ها را ورقه ورقه و فلفل دلمه اي ها را خرد کنيد. سبزيجات را به همراه سس گوجه، آب و سبزيجات خشک در شير داغ کن ريخته، در ظرف را گذاشته و بگذاريد مواد به مدت 15 دقيقه يا تا زماني که سبزيجات نرم شوند برروي حرارت ملايم به آرامي بجوشند.
در همين مدت، پاستا را در قابلمه محتوي آب در حال جوشيدن ريخته، به مدت 01 تا 51 دقيقه بپزيد تا کاملاً نرم شود و بعد آن را آبکش کنيد. سبزيجات و پاستا را با هم در غذاساز ريخته و آن ها را به صورت پوره درآوريد. مقدار کمي از پوره را در ظرفي ريخته و درجه حرارت آن را امتحان کنيد و درصورت نياز، پوره را قبل از دادن به کودک، خنک کنيد. باقيمانده پوره را در ظرف در بسته ريخته و در يخچال قرار دهيد و ظرف مدت 42 ساعت آن را به مصرف برسانيد.

نکته:

با اين مقدار مواد، 600 ميلي گرم (دو و نيم فنجان) پوره تهيه مي شود.
2- براي ايجاد تنوع و طعم بهتر مي توانيد در مرحله سوم، يک دوم حبه سير رنده شده را نيز به مواد اضافه کنيد.
3- اين پوره قابل فريز کردن مي باشد.
4- براي سبزيجات خشک مي توانيد از ارگانو، ريحان خشک و ... استفاده کنيد.
منبع: نشريه هنر آشپزي شماره 50
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image