مواد لازم براي 4 نفر:
کدو خورشي: 50 گرم
روغن: به مقدار لازم
زعفران دم کرده: کمي
گوشت چرخ کرده: 250 گرم
فلفل دلمه اي: 1 عدد
جعفري خرد شده : 3 قاشق غذاخوري
پياز داغ: 2 قاشق غذاخوري
نمک، فلفل، ادويه : به ميزان لازم
برنج آبکش شده: 1 ليوان
پنير پيتزا (رنده شده) : 200 گرم
طرز تهيه:
کدوها را بشوييد و حلقه حلقه کنيد. سپس آن ها را به کمي روغن و زعفران دم کرده، آغشته کنيد. ظرف را به مدت 7 5 دقيقه با توان حداکثر 100% در مايکروويو بگذاريد. گوشت، فلفل دلمه اي، جعفري، پيازداغ، رب، نمک و فلفل رابا هم مخلوط کنيد و ظرف را بدون در، به مدت 5 دقيقه با قدرت حداکثر 100% دردستگاه بگذاريد. در اين فاصله يک بار مواد را هم بزنيد. سپس برنج را به همراه کمي آب به مواد اضافه کنيد. کدوها را در ظرف مسطحي بچينيدو روي آن رامايه گوشت و کمي پنير پيتزا بريزيد. سپس لايه ها را به همين ترتيب (به غير از پنير روي آن) تکرار کنيد. ظرف را به مدت 15 10 دقيقه با توان حداکثر دردستگاه بگذاريد، سپس در ظرف را برداشته پنير پيتزا باقيمانده را روي موادبريزيد و دستگاه را به مدت 5 دقيقه با دکمه گريل روشن کنيد.
نکته: در زمان استفاده از دکمه گريل ظرف روي سه پايه بلند فلزي قرار گيرد.
منبع: نشريه هنر آشپزي شماره 50
/س