مواد لازم براي 6 عدد کوچک:
آرد: 175 گرم
پودر کاکائو: 30 گرم
پودر قند: 30 گرم
کره: 125 گرم
آب يخ: 3 قاشق سوپخوري
موس شکلات سفيد:
شکلات سفيدبا کيفيت بالا: 100 گرم
خامه معمولي: يک چهارم پيمانه
خامه زده شده: 1 پيمانه
طرزتهيه:
آرد را با پودر کاکائو و پودر قند الک کرده، مکعب هاي کره را درآن ريخته و با دست مالش دهيد تا به شکل خرده هاي نان درآيد. سپس آب يخ را به آن اضافه کنيد و خمير را به مدت 30 دقيقه در يخچال قرار دهيد. خمير را باز کرده در 6 قالب تارت کوچک يا يک قالب تارت 23 سانتي متري انداخته روي آن را چنگال زده يک کاغذ روغني انداخته و روي آن را با نخود و لوبيا پر کنيد. خمير را به مدت ده دقيقه بپزيد سپس کاغذ را برداشته و 20 دقيقه ديگر در دماي 190 درجه سانتي گراد يا 375 درجه فارنهايت بپزيد.
بگذاريد خمير خنک شود. موس را آماده کرده روي خمير پخته خنک بريزيد.
طرز تهيه موس:
100 گرم شکلات سفيد را آب کرده، يک چهارم پيمانه خامه را گرم کرده روي شکلات آب شده بريزيد و حل کنيد. سپس بگذاريد کمي خنک شود. 1 پيمانه خامه را بزنيد. مخلوط شکلات سفيد را روي خامه زده شده ريخته با قاشق به آرامي با هم مخلوط کنيد. موس را در قالب تارت ريخته بگذاريد دريخچال به مدت 3 تا 4 ساعت بماند، سپس روي موس را با شکلات سياه تزيين کنيد.
منبع: نشريه هنر آشپزي شماره 50
/س