جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
ته چين پاستا
-(9 Body) 
ته چين پاستا
Visitor 409
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي 4 تا 6 نفر:

روغن براي سرخ کردن: 2 قاشق غذاخوري
پياز رنده شده: 1 قاشق سوپخوري
گوشت چرخ کرده: 250 گرم
نمک: به ميزان لازم
فلفل سبز تند: 2 عدد
گوجه فرنگي رنده شده: 1 عدد بزرگ
زعفران دم کرده: به مقدار لازم
زردچوبه: به مقدار لازم
پاستا کمي درشت: يک سوم يک بسته
زرده تخم مرغ : 4 عدد
ماست چکيده: نصف پيمانه
پنير پيتزا ورقه اي: 4 ورق
سس پستو: 2 قاشق غذاخوري

طرز تهيه:

در ظرفي جداگانه روغن ريخته روي حرارت بگذاريد و ابتدا پياز رنده شده و سپس گوشت چرخ کرده را ريخته سرخ کنيد و کمي نمک بزنيد. سپس فلفل سبز تند خرد کرده، يک عدد گوجه فرنگي رنده شده را به همراه کمي زعفران به مواد اضافه کنيد و بگذاريد کاملاً پخته شده و آب آن جمع گردد. نمک، فلفل و زردچوبه را به ميزان لازم اضافه کنيد. آب را در قابلمه بريزيد و بگذاريد تا بجوشد، سپس پاستاها را آب پز کرده آبکش کنيد. زرده هاي تخم مرغ را با کمي نمک و محلول زعفران خوب هم بزنيد و ماست را نيز به مايه اضافه کرده خوب مخلوط کنيد. ته ظرف مناسبي را چرب کرده، يک تکه نان (به صورت ته ديگ) درون قالب پهن کنيد به صورتي که ديواره هاي قالب را بگيرد. مقداري از مايه تخم مرغ را کنار بگذاريد و در ظرف بزرگتر ماکاروني هاي پخته شده رابا سس مخلوط کنيد. نيمي از ماکاروني هاي پخته شده را با سس مخلوط کرده درون قالب بريزيد تا نصف قالب را بگيرد. سپس سه ورق پنير را روي مواد پهن کنيد.بقيه ماکاروني هاآغشته به سس را ريخته مواد گوشتي را روي آن بريزيد. مقدار سسي را که کنار گذاشته بوديد روي همه ظرف بريزيد و ظرف را به مدت 20 دقيقه در فر با حرارت 150 درجه سانتيگراد بپزيد. پس از پخت ظرف را از فر بيرون آورده، بگذاريد داغي آن به حداقل برسد. بعد برش بزنيد. براي هر نفر يک برش بزرگ کاملاً کافي است.

نکته:

1- در صورتي که بخواهيد از سس پستو استفاده کنيد.قسمتي از روي ماکاروني ها را به جاي سس گوشت سس پستو بريزيد. در اين صورت زماني که ته چين رابرش بزنيد دو مدل رويه (سبز، قرمز) خواهيد داشت.
2- مي توانيد زيرمواد سيب زميني ورقه شده يا نان لواش بياندازيد.
3- اين غذا را با سالاد قارچ سروکنيد، در اين صورت بسيار عالي خواهد بود.
منبع: نشريه هنر آشپزي شماره 50
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image