مواد لازم براي پخت کيک اسفنجي :
تخم مرغ / 6 عدد
شکر / 1 پيمانه
آرد / 2 پيمانه
بيکينگ پودر / 1 قاشق چايخوري
وانيل / يک چهارم قاشق چايخوري
آب / يک چهارم پيمانه
روغن مايع / يک چهارم پيمانه
طرز تهيه :
کيک افسنجي را به شکل بيضي ( شکل هنداونه ) برش دهيد و اسفنج ها را روي يکديگر قرار دهيد و قسمت هاي اضافي را به کمک چاقوي اره اي برش دهيد . بعد اسفنج ها را به صورت افقي ( برش هاي 2 سانتي متري ) برش دهيد .
سپس لا به لاي اسفنج ها را با خامه ي فرم گرفته بکشيد و رو ي همديگر قرار دهيد ( مي توانيد لا به لاي کيک از گردو ، موز ، آناناس ، شکلات و توت فرنگي و غيره استفاده کنيد . در نهايت قسمت هاي اضافي را به کمک چاقوي اره اي ببريد که کاملا شکل هنداونه به خودش بگيرد . سپس رو ي کيک را خامه فرم گرفته بکشيد و به کمک پالت ، نوار ، روبان سطح رو ي کيک راکاملا صاف کنيد. سپس براي رنگ روي کيک هنداونه از آب و رنگ مجاز خوراکي استفاده کنيد و به کمک آب پاش روي سطح کيک بپاشيد . سپس هنداونه را به کمک چاقو اره اي برش دهيدو براي داخل کيک هندوانه از رنگ قرمز و خامه فرم گرفته استفاده کنيد وبراي دانه هاي هندوانه از شکلات قهوه اي استفاده کنيد.
منبع: نشريه هنر آشپزي شماره 51
/س