مواد لازم :
کره / 125 گرم
شکر قهوه اي / 100 گرم
تخم مرغ / 2 عدد
آرد / 300 گرم
زنجبيل پودر شده / 1 قاشق چايخوري
عسل / 250 ميلي ليتر
شير / 125 ميلي ليتر
جوش شيريني / يک دوم قاشق چايخوري
کشمش / 80 گرم
زنجبيل شکري شده / 60 گرم
طرز تهيه :
قالب چهار گوش 30 × 20 سانتيمتري را چرب کرده ، فر را با حرارت 160 درجه سانتيگراد گرم کنيد . تمام مواد را به جز کشمش و زنجبيل خرد شده و شکري شده داخل ظرف همزن ريخته با دور کند همزن مواد را مخلوط کنيد . سپس دور همزن را افزايش دهيد تا مواد صاف و يک دست شده ، تغيير رنگ دهد . سپس کشمش و زنجبيل شکري شده را اضافه کند . بعد از مخلوط شدن داخل قالب ريخته و به مدت 50 دقيقه در فر بپزيد سپس از فر خارج کنيد بعد از خنک شدن با کرم شکلاتي و يا کرم وينا دارچيني تزئين کنيد .
منبع: نشريه هنر آشپزي شماره 51
/س