جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
کيک آجيلي
-(0 Body) 
کيک آجيلي
Visitor 362
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم :

آرد سبوس دار / 350 گرم
ادويه / 1 قاشق چايخوري
مارگارين سويا / 175 گرم
شکر قهوه اي / 175 گرم
کشمش طلايي / 100 گرم
پوست مرکبات / 50 گرم
بادام پودر شده / 30 گرم
بادام ريز خرد شده / 25 گرم
جوش شيرين / 1 قاشق چايخوري
شير سويا / 120 گرم
روغن مايع آفتابگردان / 75 گرم
کشمش سياه بي دانه / به ميزان لازم
کشمش سبز بي دانه / 175 گرم
رنده پوست پرتقال / 1 عدد
مالت / 2 قاشق سوپخوري
گيلاس شکري / 100 گرم

مواد لازم براي رويه کيک :

مغزهاي مخلوط / 1 پيمانه
گيلاس شکري / يک دوم پيمانه
عسل / 4 قاشق سوپخوري

طز تهيه :

فر را در دماي 150 درجه سانتيگراد يا 300 درجه ي فارنهايت يا درجه ي دو گاز را روشن کنيد و قالب مربع شکلي در ابعاد 20 سانتي متر را چرب کنيد و کاغذ بيندازيد . سپس آرد و ادويه را با هم مخلوط کنيد و کنار بگذاريد . مارگارين را با همزن بزنيد تا نرم شود . سپس شکر ، ميوه هاي خشک ، پوست مرکبات ، گيلاس ، رنده پوست ليمو و. بادام ها را با مارگارين مخلوط کنيد . سپس جوش شيرين را با 2 قاشق سوپخوري شير مخلوط کنيد . روغن و شير را گرم کنيد و مالت را به آن بيفزاييد . همه مواد را به جوش شيرين اضافه کرده و با آرد و مارگارين مخلوط کنيد . کيک را به مدت 2 ساعت و 30 دقيقه در فر قرار دهيد تا بپزد . سپس 5 دقيقه اجازه دهيد تا خنک شود سپس مواد رويه را روي آن پهن کنيد .

طرز تهيه رويه :

مغزها ، مانند ( پسته ، فندق ، بادام و گردو ) ميوه و عسل را با هم مخلوط کرده يک دقيقه آنها را گرم کنيد و روي کيک بريزيد .

نکته :

مي توانيد در صورت دسترسي نداشتن به مارگارين سويا از مارگارين معمولي استفاده کنيد .
2 ـ ادويه شامل دارچين ، زنجبيل و جوز مي باشد .
منبع: نشريه هنر آشپزي شماره51
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image