مواد لازم :
آرد سبوس دار / 350 گرم
ادويه / 1 قاشق چايخوري
مارگارين سويا / 175 گرم
شکر قهوه اي / 175 گرم
کشمش طلايي / 100 گرم
پوست مرکبات / 50 گرم
بادام پودر شده / 30 گرم
بادام ريز خرد شده / 25 گرم
جوش شيرين / 1 قاشق چايخوري
شير سويا / 120 گرم
روغن مايع آفتابگردان / 75 گرم
کشمش سياه بي دانه / به ميزان لازم
کشمش سبز بي دانه / 175 گرم
رنده پوست پرتقال / 1 عدد
مالت / 2 قاشق سوپخوري
گيلاس شکري / 100 گرم
مواد لازم براي رويه کيک :
مغزهاي مخلوط / 1 پيمانه
گيلاس شکري / يک دوم پيمانه
عسل / 4 قاشق سوپخوري
طز تهيه :
فر را در دماي 150 درجه سانتيگراد يا 300 درجه ي فارنهايت يا درجه ي دو گاز را روشن کنيد و قالب مربع شکلي در ابعاد 20 سانتي متر را چرب کنيد و کاغذ بيندازيد . سپس آرد و ادويه را با هم مخلوط کنيد و کنار بگذاريد . مارگارين را با همزن بزنيد تا نرم شود . سپس شکر ، ميوه هاي خشک ، پوست مرکبات ، گيلاس ، رنده پوست ليمو و. بادام ها را با مارگارين مخلوط کنيد . سپس جوش شيرين را با 2 قاشق سوپخوري شير مخلوط کنيد . روغن و شير را گرم کنيد و مالت را به آن بيفزاييد . همه مواد را به جوش شيرين اضافه کرده و با آرد و مارگارين مخلوط کنيد . کيک را به مدت 2 ساعت و 30 دقيقه در فر قرار دهيد تا بپزد . سپس 5 دقيقه اجازه دهيد تا خنک شود سپس مواد رويه را روي آن پهن کنيد .
طرز تهيه رويه :
مغزها ، مانند ( پسته ، فندق ، بادام و گردو ) ميوه و عسل را با هم مخلوط کرده يک دقيقه آنها را گرم کنيد و روي کيک بريزيد .
نکته :
مي توانيد در صورت دسترسي نداشتن به مارگارين سويا از مارگارين معمولي استفاده کنيد .
2 ـ ادويه شامل دارچين ، زنجبيل و جوز مي باشد .
منبع: نشريه هنر آشپزي شماره51
/س