جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
کيک کريسمس با رويه ي سيب و پرتقال تازه
-(1 Body) 
کيک کريسمس با رويه ي سيب و پرتقال تازه
Visitor 502
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي تهيه ي خمير کيک :

مارگارين نرم / 150 گرم
شکر / 350 گرم
تخم مرغ / 2 عدد
اسانس مايع وانيل / يک و نيم قاشق چايخوري
آرد سفيد / 400 گرم
نمک / يک دوم قاشق چايخوري
بيکينگ پودر / دو و نيم قاشق چايخوري
شير / يک و يک چهارم پيمانه
$مواد لازم براي تهيه مايه مياني و رويه ي کيک :
پرتقال شيرين پوست کنده ، متوسط / 2 عدد
پرتقال شيرين با پوست / 1 عدد
سيب سفت قرمز متوسط/ 2 عدد
اسانس پرتقال / چند قطره
شکر / 250 گرم

طرز تهيه :

فر را با حرارت 140 درجه سانتي گراد روشن نماييد . آرد ، نمک و بيکنيگ پودر را 3 بار هم الک کنيد .
دو عدد قالب گرد به قطر 23 سانتيمتر را کمي چرب کرده کف آنها را با کاغذ روغني بپوشانيد . مارگارين نرم شده را با شکر کاملا هم بزنيد . تخم مرغ ها را دانه دانه اصافه کرده ، هم بزنيد . وانيل را هم اضافه نماييد . همزن را خاموش نموده مخلوط آرد و شير را در 24 مرحله اضافه کرده ، توسط ليسک هم بزنيد . خمير آماده شده را درون قالب ها بريزيد و آنها را درون فر قرار دهيد . کيک ها را به مدت يک ساعت بپزيد تا رويه ي آنها طلايي شود .
وقتي کيک ها را از فر خارج نموديد صبر کنيد تا داغي آنها گرفته شود و آن را روي تور سيمي برگردانيد . کاغذ را از آنها جدا کرده بگذاريد تا از هر طرف خنک شوند .

طرز تهيه مايه ي رويه :

دو عدد پرتقال پوست گرفته و يک عدد پوست نگرفته را به قطعات کوچک تقيسم نموده هسته ها را در آورده آنها را درون ظرف غذاساز ريخته به صورت قطعات ريزتر درآوريد . اگر کمي آب انداختند نکران نباشيد .
سيب هاي قرمز را برش زده قسمت وسط آنها را در آورده درون ظرف غذاساز کاملا ريز خرد نمائيد .
پرتقال ها و سيب ها را درون کاسه اي ريخته چند قطره اسانس پرتقال و شکر را با آنها مخلوط کرده توسط اين مخلوط کيک ها را به هم چسبانده و سطح و ديواره ي کيک را با اين مواد کاملا بپوشانيد . کيک را درون يخچال به مدت 3 الي 4 ساعت قرار داده به صورت دلخواه تزئين نموده و سپس عزيزانتان را به چشيدن طعم دلچسب آن دعوت نماييد .
منبع: نشريه هنر آشپزي شماره51
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image