مواد لازم براي تهيه ي خمير کيک :
مارگارين نرم / 150 گرم
شکر / 350 گرم
تخم مرغ / 2 عدد
اسانس مايع وانيل / يک و نيم قاشق چايخوري
آرد سفيد / 400 گرم
نمک / يک دوم قاشق چايخوري
بيکينگ پودر / دو و نيم قاشق چايخوري
شير / يک و يک چهارم پيمانه
$مواد لازم براي تهيه مايه مياني و رويه ي کيک :
پرتقال شيرين پوست کنده ، متوسط / 2 عدد
پرتقال شيرين با پوست / 1 عدد
سيب سفت قرمز متوسط/ 2 عدد
اسانس پرتقال / چند قطره
شکر / 250 گرم
طرز تهيه :
فر را با حرارت 140 درجه سانتي گراد روشن نماييد . آرد ، نمک و بيکنيگ پودر را 3 بار هم الک کنيد .
دو عدد قالب گرد به قطر 23 سانتيمتر را کمي چرب کرده کف آنها را با کاغذ روغني بپوشانيد . مارگارين نرم شده را با شکر کاملا هم بزنيد . تخم مرغ ها را دانه دانه اصافه کرده ، هم بزنيد . وانيل را هم اضافه نماييد . همزن را خاموش نموده مخلوط آرد و شير را در 24 مرحله اضافه کرده ، توسط ليسک هم بزنيد . خمير آماده شده را درون قالب ها بريزيد و آنها را درون فر قرار دهيد . کيک ها را به مدت يک ساعت بپزيد تا رويه ي آنها طلايي شود .
وقتي کيک ها را از فر خارج نموديد صبر کنيد تا داغي آنها گرفته شود و آن را روي تور سيمي برگردانيد . کاغذ را از آنها جدا کرده بگذاريد تا از هر طرف خنک شوند .
طرز تهيه مايه ي رويه :
دو عدد پرتقال پوست گرفته و يک عدد پوست نگرفته را به قطعات کوچک تقيسم نموده هسته ها را در آورده آنها را درون ظرف غذاساز ريخته به صورت قطعات ريزتر درآوريد . اگر کمي آب انداختند نکران نباشيد .
سيب هاي قرمز را برش زده قسمت وسط آنها را در آورده درون ظرف غذاساز کاملا ريز خرد نمائيد .
پرتقال ها و سيب ها را درون کاسه اي ريخته چند قطره اسانس پرتقال و شکر را با آنها مخلوط کرده توسط اين مخلوط کيک ها را به هم چسبانده و سطح و ديواره ي کيک را با اين مواد کاملا بپوشانيد . کيک را درون يخچال به مدت 3 الي 4 ساعت قرار داده به صورت دلخواه تزئين نموده و سپس عزيزانتان را به چشيدن طعم دلچسب آن دعوت نماييد .
منبع: نشريه هنر آشپزي شماره51
/س