جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
تارت هندوانه
-(8 Body) 
تارت هندوانه
Visitor 289
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي 12 نفر :

تخم مرغ / 6 عدد
آب ولرم / 2 قاشق سوپخوري
شکر / 370 گرم
نمک / يک هشتم قاشق چايخوري
کره گياهي / 90 گرم
آرد / 150 گرم
بيکينگ پودر / يک دوم قاشق چايخوري
هندوانه کوچک و قرمز / 1 عدد
آب انگور سفيد / 375 ميلي ليتر
آب ليمو/سه قاشق شوپخوري
ورق ژلاتين / 12 برگ
خامه فرم گرفته / 250 گرم
وانيل / يک هشتم قاشق چايخوري

طرز تهيه :

فر را با حرارت 180 درجه سانتيگراد گرم کرده ، قالب کمربندي گرد به قطر 24 سانتي متر را چرب کنيد . زرده و سفيده تخم مرغ را جدا کرده ، زرده ها را با آب ولرم بزنيد تا روشن شوند . 175 گرم از شکر ، نمک و کره را به زرده ها اضافه کرده ، با همن بزنيد تا مثل کرم يکم دست شوند . سفيده ها را جداگانه بزنيد تا سفت شوند . 45 گرم از شکر را به سفيده ها به تدريج اضافه کرده و با همزن بزنيد تا برفي و خشک شوند . سفيده را به تدريج با ليسک به خورد زرده داده ، آرد و بکنيگ پودر را الک کرده با خمير مخلوط کنيد . خمير را داخل قالب ريخته و در طبقه وسط فر به مدت 30 دقيقه بپزيد .کيک را بعد ازپخت خارج کرده روي پنجره سيمي خنک کنيد. سپس هسته ها را از گلوله ها درآورده ودرصافي قراردهيد تا آب اضافي هندوانه خارج شود. کيک را ا قالب جدا کرده به ظرف سرو منتقل کنيد و دوباره کمربند قالب را دور آن ببنديد سطح کيک را با هندوانه گلوله اي پرکنيد و بيندازيد سطح کيک را با هندوانه هاي گلوله اي پر کنيد و ظرف را تا آماده شدن رويه کيک به يخچال منتقل کنيد . داخل يک قابلمه کوچک 125 ميلي ليتر از آب انگور به همراه آب ليمو و 150 گرم شکر باقي مانده مخلوط کرده و روي حرارت ملايم بگذاريد تا شکر در اب انگور حل شود . ورق هاي ژلاتين را در آب سرد نرم کرده فشار داده تا آب اضافه آن گرفته شود . آب انگور را از رو حرارت برداشته و ژلاتين ها را داخل آن حل کنيد و باقي آب انگور را به ژلاتين اضافه کرده و صبر کنيد تا خنک شود .
آب انگور خنک شده را به همراه وانيل به خامه فرم گرفته اضافه و مخلوط کنيد . ظرف کيک را از يخچال خارج کرده و مواد را روي هندوانه ها به صورت يکنواخت ريخته و سطح آن را صاف کنيد تا همه شکاف ها پر شده و هنداونه ديده نشود . ظرف را دوباره به يخچال منتقل کرده تا کاملا سرد شده و رويه آن بسته شود . سپس حلقه ي را از دور تارت باز کرده و روي آن را با خامه فرم گرفته و هنداونه تزئين کنيد .

نکته :

اين تارت را مي توانيد با طالبي ، خربزه و گرمک نيزدرست کنيد و در صورت تمايل براي رويه آن مي توانيد از کمي رنگ خوراکي استفاده کرده و به تارت تنوع داد .
منبع: نشريه هنر آشپزي شماره51
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image