جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
فروماژ نارنگي
-(0 Body) 
فروماژ نارنگي
Visitor 294
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي 8 نفر :

پودر ژلاتين ساده / 135 گرم
آب نارنگي / يک چهارم پيمانه
خامه / يک و يک چهارم پيمانه
تخم مرغ / 3 عدد
شکر / سه چهارم پيمانه
وانيل / يک هشتم قاشق چايخوري
پوست نارنگي رنده شده / 1 قاشق سوپخوري
فيله نارنگي خرد شده بدون پوست / 3 قاشق سوپخوري
رنگ مجاز خوراکي / به مقدار لازم
پرتقال ، گيلاس گلاسه شده / برا ي تزئين

طرز تهيه :

از رنگ هاي غذايي مجاز به رنگ پرتقالي يا از ترکيب دو رنگ زرد و قرمز مي توانيد دسري به رنگ نارنجي تهيه کنيد . پودر ژلاتين را همراه با آب نارنگي به روش بن ماري (حرارت غير مستقيم ) به صورت محلول در آوريد . خامه را بزنيد تا فرم بگيرد . سپس روي ميز کار قرار دهيد . تخم مرغ ها را با درجه تند همزن برقي بزنيد تا پف کند . شکر را به تدرج اضافه کرده و به زدن ادامه دهيد . وانيل و پوست رنده شده نارنگي را افزوده بزنيد تا کاملا غليظ شود . ( 5 دقيقه ) در صورت دلخواه رنگ مجاز خوراکي را اضافه نماييد . سپس محلول ژلاتين را به تدريج به مايه تخم مرغ اضافه و سي ثانيه ديگر بزنيد . مخلوط فوق و نارنگي فيله شده را با خامه زده شده به روش دوراني مخلوط نماييد . سپس در قالب چرب شده مخصوص فروماژ بريزيد و در يخچال قرار دهيد تا بنندد . فروماژ را بر روي ظرف برگردانده سپس با پرتقال و گيلاس شکري شده تزيين و سرو نماييد . دسر فوق مخصوص نروژ است که به نام فروماژ معروف شده اغلب با سس هاي ميوه يا ميوه تازه يا شکري شده صرف مي شود . دسر فوق در قالب مخصوص فروماژ تهيه گرديه ، شما نيزمي توانيد در هر قالبي و به هر شکلي که مايليد تهيه نماييد . ضمنا ژلاتين به هيچ وجه نبايد روي حرارت مستقيم قرار گيرد . و بايد به روش غير مستقيم ( بن ماري ) آماده گردد .
مقادير ژلاتين به شرح ذيل مي باشد :
يک قاشق سوپخوري پودرژلاتين سرصاف مساوي است با 9 گرم
يک قاشق چايخوري پودر ژلاتين سرصاف مساوي است با 3 گرم
يک دوم قاشق چايخوري پودر ژلاتين سرصاف مساوي است ا 1/5 گرم ،که جمعاً مي شود : 13/5 گرم
کلسيم موجود در ژلاتين کمک شاياني به رشد کودکان و جلوگيري از پوکي و نرمي استخوان و ساير موارد مي نمايد .
منبع: نشريه هنر آشپزي شماره51
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image