جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
خوراک بال مرغ با سس ليمو و عسل
-(4 Body) 
خوراک بال مرغ با سس ليمو و عسل
Visitor 430
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم :

بال مرغ / 500 گرم
پودر سير / يک هشتم قاشق چايخوري
نمک و فلفل سياه / به ميزان لازم
سويا سس / 3 قاشق سوپخوري
عسل / 3 قاشق سوپخوري
آب ليمو / 3 قاشق سوپخوري
رنده ي پوست ليمو ترش / يک چهارم قاشق چايخوري
روغن مايع / 2 قاشق سوپخوري

طرز تهيه ي :

ابتدا مرغ را تمييز کرده ، آن را شسته و در صافي قرار دهيد تا آب آن کشيده شود . با کارد برد برش هاي عميقي روي بال ها ايجاد کرده ، با نمک ، فلفل سياه و پودر سير آنها را مزه دار کنيد . در ظرفي نسبتاً گود سويا سس را با عسل مخلوط کرده، سپس آب ليمو ، رنده ي پوست ليموترش و کمي فلفل سياه را اضافه کرده و مخلوط کنيد تا سس يک دست شود . بال ها را به مدت حداقل 3 تا 4 ساعت در سس خوابانده و با روکش محافظ در يخچال استراحت دهيد . ظرف پيرکس يا سيني فر را با روغن چرب کرده و بال ها را داخل آن قرار دهيد . کمي از سس را روي بال ها بزنيد . سپس در طبقه اول فر ( از قبل گرم شده ) با دماي 350 درجه فارنهايت يا 175 تا 180 درجه سانتيگراد به مدت 20 تا 25 دقيقه قرار دهيد تا کاملا پخته شوند . در حين پخت بايد بال ها را 1 تا 2 مرتبه گردانده و از سس تهيه شده با فرچه روي آنها بماليد . جهت تزئين و سرو مي توانيد از برش هاي ليموترش و زيتون يا سيب زميني سرخ کرده يا پوره آن و سبزيجات بخارپز ( که سالم تر مي باشند ) استفاده کنيد .

نکته :

1 ـ مدت زمان پخت ذکر شده نسبت مستقيم با وزن و درشتي يا ريزي بال ها دارد ، در صورت استفاده از بال مرغ درشت ممکن است مدت پخت به 35 دقيقه افزايش يابد .
2 ـ دقت در قرار دادن سيني در طبقه ياد شده بسيار مهم است ، هر چه سيني در طبقه پايين تر فر قرار گيرد احتمال سوختگي سس موجود در کف ظرف افزايش مي يابد .
منبع: نشريه هنر آشپزي شماره51
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image