مواد لازم :
بال مرغ / 500 گرم
پودر سير / يک هشتم قاشق چايخوري
نمک و فلفل سياه / به ميزان لازم
سويا سس / 3 قاشق سوپخوري
عسل / 3 قاشق سوپخوري
آب ليمو / 3 قاشق سوپخوري
رنده ي پوست ليمو ترش / يک چهارم قاشق چايخوري
روغن مايع / 2 قاشق سوپخوري
طرز تهيه ي :
ابتدا مرغ را تمييز کرده ، آن را شسته و در صافي قرار دهيد تا آب آن کشيده شود . با کارد برد برش هاي عميقي روي بال ها ايجاد کرده ، با نمک ، فلفل سياه و پودر سير آنها را مزه دار کنيد . در ظرفي نسبتاً گود سويا سس را با عسل مخلوط کرده، سپس آب ليمو ، رنده ي پوست ليموترش و کمي فلفل سياه را اضافه کرده و مخلوط کنيد تا سس يک دست شود . بال ها را به مدت حداقل 3 تا 4 ساعت در سس خوابانده و با روکش محافظ در يخچال استراحت دهيد . ظرف پيرکس يا سيني فر را با روغن چرب کرده و بال ها را داخل آن قرار دهيد . کمي از سس را روي بال ها بزنيد . سپس در طبقه اول فر ( از قبل گرم شده ) با دماي 350 درجه فارنهايت يا 175 تا 180 درجه سانتيگراد به مدت 20 تا 25 دقيقه قرار دهيد تا کاملا پخته شوند . در حين پخت بايد بال ها را 1 تا 2 مرتبه گردانده و از سس تهيه شده با فرچه روي آنها بماليد . جهت تزئين و سرو مي توانيد از برش هاي ليموترش و زيتون يا سيب زميني سرخ کرده يا پوره آن و سبزيجات بخارپز ( که سالم تر مي باشند ) استفاده کنيد .
نکته :
1 ـ مدت زمان پخت ذکر شده نسبت مستقيم با وزن و درشتي يا ريزي بال ها دارد ، در صورت استفاده از بال مرغ درشت ممکن است مدت پخت به 35 دقيقه افزايش يابد .
2 ـ دقت در قرار دادن سيني در طبقه ياد شده بسيار مهم است ، هر چه سيني در طبقه پايين تر فر قرار گيرد احتمال سوختگي سس موجود در کف ظرف افزايش مي يابد .
منبع: نشريه هنر آشپزي شماره51
/س