جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
ماهي شکم پر پوشيده در خمير
-(0 Body) 
ماهي شکم پر پوشيده در خمير
Visitor 390
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي 2 نفر :

ماهي درسته / 300 گرمي
پياز کوچک / 1 عدد
سير / 2 حبه
هويچ کوچک / 1 عدد
گشنيز ، جعفري ، ريحان / از هر کدام 3 ـ 4 شاخه
ليمو / 2 عدد
فلفل تند / 2 عدد
نمک / به مقدار لازم
مواد لازم براي خمير :
سفيده ي تخم مرغ / 2 عدد
نمک / نصف قاشق چايخوري
آرد / به ميزان لازم
يکي از مشکلاتي که باعث مي شود ، نتوانيد به طور کامل از خاصيت ماهي بهره ببريد ، اين است که اغلب موقع درست کردن آن از روغن زياد استفاده مي کنيد . با طريقه ي پختي که ذيلا آموزش داده مي شود ، مي توانيد استفاده از روغن را به حداقل برسانيد و نيزخاصيت ماهي را به طور تمام و کمال حفظ کنيد . ضمناً از انتشار رايحه ي ماهي در محيط خانه جلوگيري کنيد .

طرز تهيه :

فر را روي 150 درجه سانتيگراد روشن کنيد . ماهي را پاک کنيد . شکم آن را باز کرده تميز کنيد ، سپس خوب شستشو دهيد . داخل شکم ماهي را با آب ليمو و نمک مزه دار کنيد و با پياز خرد شده ، سير ، هويچ ، فلفل سبز و شاخه هاي سبزي پر کنيد . شکم ماهي را بسته و کنار بگذاريد . دو سفيده ي تخم مرغ را در ظرفي ريحته نمک به آن اضافه کرده هم بزنيد . کم کم آرد را اضافه کنيد تا خمير تقريبا سفتي به دست آيد . نيمي از خمير را روي سطحي آردپاشي شده قرار داده با دست صاف کنيد و ماهي آماده را روي آن قرار دهيد . نيم ديگر خمير را صاف کرده روي ماهي انداخته و کناره هاي دو خمير را به هم بچسبانيد . ماهي را در ظرف مناسبي به مدت 25 الي 30 دقيقه در فر بگذاريد . وقتي روي نان به رنگ قهوه اي روشن درآمد ماهي شما حاضر است .

نکته :

1 ـ نان اين غذا خورده نمي شود و صرفاً از آن به عنوان يک تنور استفاده مي شود مي توانيد به جاي آرد از سفيده ي تخم مرغ و خرده ي نمک سنگ هم استفاده کنيد . در اين صورت شما يک خمير نمکي داريد .
2 ـ در هنگام سرو ، به کمک يک چاقو ضربه اي به خمير زده آن را ( سفت شده ) بشکافيد و ماهي بخارپز شده را از ميان آن سرو کنيد .
منبع:نشريه هنر آشپزي شماره51
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image