مواد لازم براي 4 تا 6 نفر :
تخم مرغ / 6 عدد
سير رنده شده / نصف قاشق سوپخوري
پياز درشت نگيني خرد شده / 1 عدد
فلفل سبز / 4 تا 5 عدد
گشنيز و جعفري / 2 قاشق سوپخوري
روغن يا کره / 3 تا 4 قاشق سوپخوري
گوجه فرنگي پوست گرفته ، ريز خرد شده / 1 عدد
نمک و فلفل سياه / به ميزان لازم
طرز تهيه :
ابتدا تخم مرغ ها را در ظرفي شکسته با چنگال بزنيد . سپس تمام مواد را به جز روغن به آن اضافه کرده ، مخلوط کنيد . روغن را در تابه ريخته و بعد از داغ شدن ، نصف از مواد را اضافه کنيد و بگذاريد تا تخم مرغ ببندد . سپس برگردانيد و به کمک کفگير آن را تا کنيد . حرارت گاز را کم کرده بگذاريد کاملا پخته شود . سپس در ظرف سرو بگذاريد . بقيه مواد را نيز به همين ترتيب بپزيد .
منبع:نشريه هنر آشپزي شماره51/خ