* مواد لازم
برنج (4 ليوان)، روغن (200 گرم)، زرده تخم مرغ (2 عدد)، ماست (2 ليوان)، آبغوره (1 قاشق غذاخوري)، پياز داغ (2 قاشق)، اسفناج (يك كيلو)، مرغ (يك دوم)، زعفران (مقداري)، ماست چكيده و زرشك و مغز پسته براي تزيين (به مقدار دلخواه).
* طرز تهيه:
ابتدا اسفناج را پاك كرده، بشوييد و ساطوري كنيد. سپس كمي روي آتش بگذاريد وبا مقداري روغن سرخ كنيد. مرغ را تكه تكه كنيد و بپزيد. سپس برنج را بپزيد و آبكش كنيد.اكنون تخم مرغ و ماست را با 100 گرم روغن و نمك، فلفل و زعفران مخلوط كرده، مقداري از آن را كنار بگذاريد و بقيه را با مقداري از برنج آبكش شده مخلوط كنيد.كف ظرف تفلون را چرب كنيد. مايه مخلوط شده با برنج را در ظرف بريزيد و روي آن را صاف كنيد. بعد تكه هاي مرغ را در مايه كنار گذاشته تخم مرغ فرو ببريد. مايه اسفناج پخته و سرخ شده را با پياز داغ و آبغوره مخلوط كنيد، داخل ظرف بريزيد و روي آن را صاف كنيد. از تكه هاي مرغ روي آن بچينيد و روي آن برنج بريزيد و دم كنيد.بعد از دم كشيدن ته چين اسفناج، آن را در ديس بزرگتري از ظرف تفلون برگردانيد و دور آن را با ماست چكيده كه در قيف مخصوص شيريني پزي پر كرده ايد، تزيين كنيد و وسط اين غذا زرشك و مغز پسته خرد شده بپاشيد و سر سفره ببريد.