مواد لازم:
قارچ (يك ليوان)، سوسيس خرد شده (يك ليوان)، تخم مرغ (5 عدد)، آرد (5 قاشق سوپخوري)، فلفل سبز (يك دوم ليوان)، اسفناج پخته و ساطوري شده (دو ليوان)، پنير پيتزا (يك و نيم ليوان)، پكينگ پودر (يك قاشق مرباخوري)، نمك و فلفل (به مقدار لازم).
طرز تهيه:
تخم مرغها را شكسته و هم بزنيد سپس نمك، فلفل و پكينگ پودر را مخلوط كنيد و آرد را هم كم كم اضافه كنيد. آن گاه مقداري روغن داخل تابه بريزيد و روي حرارت بگذاريد تا داغ شود. بعد مايه را داخل آن بريزيد تا تمام سطح آن پر شود و ببندد. سپس اسفناج هاي پخته و ساطوري شده را روي سطح آن پهن كنيد. سوسيس ها را روي اسفناج چيده و قارچ و فلفل را هم رويش بريزيد. بعد پنير رنده شده را روي آن بپاشيد و در فر به مدت 30 دقيقه بگذاريد تا رويش طلايي شود. اكنون پيتزا را از فر درآوريد و روي آن را با گوجه فرنگي، خلال باريك فلفل قرمز يا زرد و خيارشور تزيين كنيد.