مواد لازم براي 6 نفر :
پياز / 2 عدد بزرگ 200 گرم
جعفري / 1 پيمانه
رب گوجه فرنگي / 4 تا 5 قاشق سوپخوري
رب و فلفل / يک و يک دوم قاشق سوپخوري
نمک / 3 قاشق چايخوري
فلفل سياه / 2 قاشق چايخوري
فلفل قرمز / 1 قاشق چايخوري
ريحان / 2 قاشق چايخوري
گوشت چرخ کرده / 500 گرم
ادويه / به ميزان لازم
بلغور ريز / يک دوم پيمانه
روغن مايع / 2 قاشق سوپخوري
آب / سه و يک دوم پيمانه
طرز تهيه :
پياز و جعفري را ساطوري کرده همراه يک دوم قاشق سوپخوري رب گوجه فرنگي ، فلفل ، دو قاشق چايخوري نمک و ادويه ورز دهيد . گوشت را کم کم به مواد اضافه کرده ، ورز دهيد . بلغور را به گوشت اضافه کرده و به مدت 7 تا 8 دقيقه ورز دهيد . روي آن را با دستمال مرطوب بپوشانيد . از خمير به اندازه نصف گردو برداريد ، هر کدام را گرد کرده ، وسط آن را گود کنيد . بقيه رب را با آب حل کرده به آن روغن و نمک و آب اضافه کنيد . وقتي جوش آمد ، کوفته ها را اضافه کرده و به مدت 35 تا 40 دقيقه بپزيد .
منبع:نشريه هنر آشپزي شماره51/خ