مواد لازم:
ماهي سومون/ 1 قطعه نسبت به تعداد
هويج
پياز
سيب زميني
گل کلم
نمک و فلفل پودر کاري و زردچوبه به اضافه روغن زيتون
طرز تهيه:
پياز را خرد کنيد و در يک تابه جداگانه تف دهيد زياد سرخ نکنيد بعد پوست هويجها را ميتراشيد و به قطعات مناسب خرد مي کنيد و در تابه اي جداگانه با کمي روغن زيتون و نمک و فلفل و ادويه کاري مي گذاريد آرام بپزند درب تابه را بگذاريد که هويجها با بخار حاصل بپزند و همينطور گل کلم ها را جداگانه با مواد ذکر شده و در آخر هويج و گل کلم و پياز را با هم مخلوط کنيد از طرفي سيب زميني ها را جداگانه کمي با آب نيم پز کنيد و بعد پوست آنرا جدا کنيد و مثل باقي سبزيجات که ذکر شد تف دهيد ماهي را در ظرف نسوز مثل پيرکس قرار دهيد به اضافه نمک و فلفل و کمي روغن زيتون درون فر قسمت بالاي آن قرار دهيد و گريل را روشن کنيد تا روي آن طلايي شود و به همين صورت ادامه دهيد و طرف دوم ماهي را بگذاريد طلايي شود.
سس: ظرف کوچکي را روي دماي ملايم گاز قرار دهيد کمي خامه رقيق و يک قاشق خردل (لازم به ذکر است خردل نبايد خيلي تند باشد) و يک قاشق غذا خوري سرکه اضافه کنيد به اضافه نمک و فلفل مرتب آنرا بهم بزنيد و توجه داشته باشيد حرارت زياد نباشد تا کمي سس بگيرد علت اينکه اندازه هاي دقيق سس را نگفتم اينکه خودتان بايد به تعداد نفرات و ماهيها سس را درست کنيد.
منبع:205دستور آشپزي/ شماره 21/خ