مواد لازم:
آرد/ 2/5 الي 3 پيمانه
روغن /1/2 پيمانه
شير/ 1/2 پيمانه
تخم مرغ /3 عدد
نمک/ 1 قاشق مرباخوري
بکينگ پودر/ 1 قاشق مرباخوري
مايه گوشت برد فيش:
گوشت چرخ کرده/ 300 گرم
رب گوجه فرنگي/ 2 قاشق غذاخوري
فلفل نگيني شده/ 1/3 پيمانه
هويج/ 100 گرم
قارچ/ 100 گرم
پياز/ 2 عدد
ادويه، نمک، فلفل، گشنيز و دارچين مقداري
چگونگي تهيه:
ابتدا تخم مرغ، شير و روغن را با هم مخلوط کرده آرد، نمک، بکينگ پودر و شکر را کم کم به آن اضافه کرده تا خمير يکدست و بدست نچسبد، نايلون در هواي آشپزخانه کمي بماند(در زمستان يکساعت و در تابستان يک ربع) بعد خمير را به شکل مستطيل 30×20 سانتيمتر روي کاغذ آلومينيوم باز مي کنيم اگر خمير باز شده و روغن پس داد در يخچال مي گذاريم تا سرد شودبعد شيارهايي اطراف آن بوجود مي آوريم که پهناي هر شيار 2 سانت باشد، بعد مايه گوشتي که قبلا آماده کرده ايم و کاملا سردشده است وسط خمير که يک سوم آن را فرا گيرد مي گذاريم و نوارها را مخالف هم قرار مي دهيم بعد دو سر را روي هم قرار مي آوريم و يک فلفل سياه، نخود سبز يا زرشک بعنوان چشم روي آن مي گذاريم و سپس با زرده تخم مرغ و شير و زعفران روي آنرا زرين مي کنيم. در فر 350 درجه به مدت 10 دقيقه و بعد 300 درجه به مدت 20 دقيقه قرار داده تا روي آن طلايي شود. طرز تهيه مواد گوشتي برد فيش: مانند خوراک ماکاروني آماده گردد.
منبع:205دستور آشپزي/ شماره 21/خ