جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
مرغ پچارسکي (کوفته مرغ)
-(2 Body) 
مرغ پچارسکي (کوفته مرغ)
Visitor 439
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:

سينه مرغ چرخ شده/ 500 گرم
شير/ 125 ميلي ليتر
نان باگت/ 150 گرم
نمک و فلفل/ به مقدار لازم
سير/ 2 حبه
تخم مرغ /2 عدد
جوز هندي/ 1/2 قاشق چايخوري
آرد سوخاري/ 1 پيمانه
خامه/ 50 گرم
زعفران /به مقدار لازم
نان باگت خشک شده ريز شده/2 پيمانه
روغن جهت سرخ کردن/ به مقدار لازم
گردو در صورت تمايل

مواد لازم سس:

گوجه فرنگي/ 500 گرم
سبزي معطر (آويشن، ترخان) /2 قاشق سوپخوري
شکر/ 1 قاشق چايخوري
نمک و فلفل/ به مقدار لازم
سير/ 1 حبه
قارچ /125 گرم

چگونگي تهيه:

نانها را در شير خرد کرده و بگذاريد خيس بخورد و نرم شود از شير جدا سازيد، استخوانهاي سينه را از آن جدا کرده چرخ کرده سپس نان نرم شده در شير را چرخ کنيد سير را رنده کرده همراه با نمک و فلفل و جوز هندي رنده شده مخلوط نموده از هر قسمت گلوله اي به اندازه گردو درشت برداشته وسط آنرا 1/4 مغز گردو گذاشته گلوله کنيد در آرد سوخاري بغلتانيد در سيني چيده يک ساعت در يخچال قرار داده سپس دو عدد تخم مرغ را زده با کمي نمک و زعفران کوفته ها را با تخم مرغ آغشته کرده در نانهاي خرد شده بغلتانيد و در روغن داغ سرخ کنيد هنگام سرو با
سس ميل کنيد. طرز تهيه سس: گوجه فرنگي ها را خرد کرده همراه با سبزي هاي معطر و يک حبه سير و نمک و فلفل روي حرارت 15 دقيقه مي جوشانيم، قارچ را ريز خرد کرده تفت مي دهيم در اين فاصله مواد ما پخته شده در صافي مي ريزيم و با پشت قاشق فشار داده سس را روي قارچها ريخته 5 دقيقه مي جوشانيم آماده مصرف مي باشد.
منبع: 205دستور آشپزي/ شماره21
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image