جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تارت تتن سيب
-(5 Body) 
تارت تتن سيب
Visitor 386
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:

سيب/ 3 عدد
شکر/ 90 گرم
کره/ 80 گرم
وانيل شکري/ 1 بسته
خامه/ به مقدار کافي
تخم مرغ/ 1 عدد
مواد لازم خمير بريزه:
آرد/ 200 گرم
شکر/50 گرم
تخم مرغ/ 2 عدد فقط زرده آن
کمي شير
کمي نمک
يک بسته وانيل شکري
کره/ 100 گرم

طرز تهيه تارت:

سيبها را پوست مي کنيد دانه هاي آنرا در مي آوريد در قالبي که مورد استفاده قرار مي دهيد 90 گرم شکر به اضافه 80 گرم کره را روي حرارت قرار دهيد تا گرم شوند توجه کنيد حرارت زياد نباشد چون در اين صورت شکرها مي سوزند سپس سيبها را مي چينيد ته قالب توجه کنيد سيبها را خيلي نازک نبريد هر سيب را به دو نصف و سپس به 4 قطعه در آوريد و رديف ته قالب روي مايه شکر و کره مي چينيم
و روي حرارت قرار دهيم تا زماني که رنگ شکر تغيير کند و به صورت کارامل در بيايد طبعا سيبها هم جوش مي خورند و اين طبيعي است در ضمن به شکر ته قالبتان يک بسته کوچک وانيل شکري هم اضافه کنيد بيست دقيقه طول مي کشد تا سيبها با مخلوط کارامل و کره آماده شود در اين صورت قالب را از روي حرارت برداريد.
1 عدد تخم مرغ را در ظرفي تقريباً نصف ليوان خامه خوب مخلوط کنيد و کرم حاصل را روي سيبها بريزيد.

طرز تهيه خمير بريزه:

محتوي آرد و کره نرم و شکر و زرده تخم مرغ با کمي کوچولو نمک به اضافه يک بسته کوچک وانيل شکري را مخلوط کنيد تا خمير نرمي بدست بيايد و بدستتان نچسبد اگر خمير خيلي خرد و خشک بود در آن صورت کمي شير اضافه کنيد تا خمير به دستتان نچسبد خمير را وردنه کنيد مطابق قالب روي قالب اضافه کنيد يعني روي کرم سيبها تا اينکه کاملا قالب را بگيرد و بعد مثل هميشه فر را از قبل گرم کنيد و محتوي قالب را درون فر با حرارت 229 به مدت 20 دقيقه يعني تا زماني که خمير بريزه کاملا طلايي شود و بعد قالب را از فر خارج کنيد و بگذاريد نيم ساعت يا کم و بيش سرد شود و بعد آنرا با دقت برگردانيد توجه کنيد قبل از برگرداندن قالب با وسيله اي تيزدور خمير قالب را ببريد يعني از ظرف جدا کنيد تا براحتي از ظرف جدا شود.
منبع:205دستور آشپزي/ شماره 21
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image