مواد لازم خمير تارت:
آرد/ 250 گرم
کره/ 125 گرم
تخم مرغ/ 2 عدد فقط زرده آن
شير/ کمي در صورت لزوم
شکر /80 گرم
شکر وانيل يک بسته کوچک حدود /8 يا 7 گرم
مواد لازم کرم تارت:
در اينجا من 8 تارت درست کردم با توجه به تارت هايي که مي خواهيد درست کنيد مواد را کم و زياد کنيد
شکر /100 گرم
وانيل شکري/ 1 بسته کوچک
نشاسته ذرت/ 1 قاشق غذا خوري
تخم مرغ/ 2 عدد زرده آن
آب ميوه /نصف ليوان
توجه کنيد هر آب ميوه اي که دوست داريد مي توانيد اضافه کنيدآب نصف ليمو البته نه خيلي ترش
طرز تهيه خمير تارت:
کره را آب کنيد البته داغ نکنيد بگذاريد بيرون از يخچال تا کاملا نرم شود و بعد با آرد خوب ورز دهيد بعد دو زرده تخم مرغ را اضافه کنيد و به همين ترتيب ديگر مواد خمير را خوب ورز دهيد تا آنجائي که بدستتان نچسبد و يک گلوله خوب درست شود اگر خوب به هم نچسبيدند کمي شير اضافه کنيد و بعد بصورت گلوله در بياوريد و با وردنه روي ميز کار پهن کنيد قالبهاي تارت شير به اندازه کوچک هستند قالبهايشان را با خمير پوشش دهيد و با چنگال ته خمير را کمي سوراخ کنيد و درون فر قرار دهيد تا زماني که به شکل بالا در بيايند حدود شايد ده دقيقه و يا کمي بيشتر.
طرز تهيه کرم تارت:
در ظرف کوچکي ترجيحا استيل شکر و آب ميوه و دو زرده تخم مرغ را روي حرارت ملايم قرار دهيد تا شکر کاملا آب شود البته وانيل شکري هم همينطور دقت کنيدحرارت زياد نباشد و شما بايد با هم زن دستي مرتب هم بزنيد در ظرف کوچکي جداگانه کمي از آب ميوه خود را با يک قاشق خوب بهم بزنيد تا پودر نشاسته باز بشه و مايع رقيقي درست بشه و بعد کم کم در مايعي بريزيد تا در نتيجه کرم مورد نظر بدست بياد دقت کنيد نه خيلي شل باشد و نه خيلي سفت يک مايع رقيق و يکدست حاصل شود.بعد از اينکه خميرهاي تارت درون فر پخته شدند از فر خارج کنيد و کناري قرار دهيد تا سرد شوند بعد بلافاصله کرم ها را درون تارت ها بريزيد بگذاريد کمي سرد شوند و بعد تمشک هايتان را بچينيد روي کرم و در اينجا من کمي ژله توت فرنگي داشتم روي تمشک ها ريختم و براي تزيين آن از پودر نارگيل و پسته و خلال هاي بادام استفاده کنيد تارت ها را وقتي آماده شدند بگذاريد کنار تا کمي سرد شوند و نوش جان کنيد در يک عصرانه دل انگيز با چاي يا قهوه و يا نوشيدني مورد علاقه و يا به عنوان دسر بعد از شام.
منبع:205دستور آشپزي/ شماره 21
/س