جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
تارت تمشک با کرم
-(3 Body) 
تارت تمشک با کرم
Visitor 388
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم خمير تارت:

آرد/ 250 گرم
کره/ 125 گرم
تخم مرغ/ 2 عدد فقط زرده آن
شير/ کمي در صورت لزوم
شکر /80 گرم
شکر وانيل يک بسته کوچک حدود /8 يا 7 گرم
مواد لازم کرم تارت:
در اينجا من 8 تارت درست کردم با توجه به تارت هايي که مي خواهيد درست کنيد مواد را کم و زياد کنيد
شکر /100 گرم
وانيل شکري/ 1 بسته کوچک
نشاسته ذرت/ 1 قاشق غذا خوري
تخم مرغ/ 2 عدد زرده آن
آب ميوه /نصف ليوان
توجه کنيد هر آب ميوه اي که دوست داريد مي توانيد اضافه کنيدآب نصف ليمو البته نه خيلي ترش

طرز تهيه خمير تارت:

کره را آب کنيد البته داغ نکنيد بگذاريد بيرون از يخچال تا کاملا نرم شود و بعد با آرد خوب ورز دهيد بعد دو زرده تخم مرغ را اضافه کنيد و به همين ترتيب ديگر مواد خمير را خوب ورز دهيد تا آنجائي که بدستتان نچسبد و يک گلوله خوب درست شود اگر خوب به هم نچسبيدند کمي شير اضافه کنيد و بعد بصورت گلوله در بياوريد و با وردنه روي ميز کار پهن کنيد قالبهاي تارت شير به اندازه کوچک هستند قالبهايشان را با خمير پوشش دهيد و با چنگال ته خمير را کمي سوراخ کنيد و درون فر قرار دهيد تا زماني که به شکل بالا در بيايند حدود شايد ده دقيقه و يا کمي بيشتر.

طرز تهيه کرم تارت:

در ظرف کوچکي ترجيحا استيل شکر و آب ميوه و دو زرده تخم مرغ را روي حرارت ملايم قرار دهيد تا شکر کاملا آب شود البته وانيل شکري هم همينطور دقت کنيدحرارت زياد نباشد و شما بايد با هم زن دستي مرتب هم بزنيد در ظرف کوچکي جداگانه کمي از آب ميوه خود را با يک قاشق خوب بهم بزنيد تا پودر نشاسته باز بشه و مايع رقيقي درست بشه و بعد کم کم در مايعي بريزيد تا در نتيجه کرم مورد نظر بدست بياد دقت کنيد نه خيلي شل باشد و نه خيلي سفت يک مايع رقيق و يکدست حاصل شود.بعد از اينکه خميرهاي تارت درون فر پخته شدند از فر خارج کنيد و کناري قرار دهيد تا سرد شوند بعد بلافاصله کرم ها را درون تارت ها بريزيد بگذاريد کمي سرد شوند و بعد تمشک هايتان را بچينيد روي کرم و در اينجا من کمي ژله توت فرنگي داشتم روي تمشک ها ريختم و براي تزيين آن از پودر نارگيل و پسته و خلال هاي بادام استفاده کنيد تارت ها را وقتي آماده شدند بگذاريد کنار تا کمي سرد شوند و نوش جان کنيد در يک عصرانه دل انگيز با چاي يا قهوه و يا نوشيدني مورد علاقه و يا به عنوان دسر بعد از شام.
منبع:205دستور آشپزي/ شماره 21
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image