مواد لازم:
قارچ /250 گرم
اسفناج/ 300 گرم
پياز /يک عدد
سير/ 2 حبه
پوره گوجه فرنگي/ 25 گرم
برگ کانلوئي/ 20 گرم
روغن زيتون /2 قاشق غذاخوري
نمک و فلفل به ميزان لازم
ليمو ترش/ 1 عدد
پنير رنده شده/ 250 گرم
چگونگي تهيه:
قارچ را خرد مي کنيم و پياز را ريز و سير را پوست و خرد مي کنيم. اسفناج را با 2 قاشق روغن زيتون تفت مي دهيم. داخل ماهي تابه روغن زيتون ريخته و پياز، سير، قارچ و اسفناج را با هم تفت مي دهيم. برگ هاي کانلوئي را داخل آبجوش مي گذاريم تا نرم شود و 6 تا 10 دقيقه داخل آبجوش بماند. بعد از نرم شدن برگهاي کانلوئي آنها را روي تخته گذاشته و موادي را که قبلا تفت داده و سرخ کرده ايم را روي برگها مي گذاريم و در طبقه وسط فر به مدت نيم ساعت و با درجه 350 درجه فارنهايت مي گذاريم پخته شود و بعد سرو مي نمائيم.
منبع: 205دستور آشپزي/ شماره 21
/س