جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
کانلوئي با قارچ و اسفناج
-(4 Body) 
کانلوئي با قارچ و اسفناج
Visitor 335
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:

قارچ /250 گرم
اسفناج/ 300 گرم
پياز /يک عدد
سير/ 2 حبه
پوره گوجه فرنگي/ 25 گرم
برگ کانلوئي/ 20 گرم
روغن زيتون /2 قاشق غذاخوري
نمک و فلفل به ميزان لازم
ليمو ترش/ 1 عدد
پنير رنده شده/ 250 گرم

چگونگي تهيه:

قارچ را خرد مي کنيم و پياز را ريز و سير را پوست و خرد مي کنيم. اسفناج را با 2 قاشق روغن زيتون تفت مي دهيم. داخل ماهي تابه روغن زيتون ريخته و پياز، سير، قارچ و اسفناج را با هم تفت مي دهيم. برگ هاي کانلوئي را داخل آبجوش مي گذاريم تا نرم شود و 6 تا 10 دقيقه داخل آبجوش بماند. بعد از نرم شدن برگهاي کانلوئي آنها را روي تخته گذاشته و موادي را که قبلا تفت داده و سرخ کرده ايم را روي برگها مي گذاريم و در طبقه وسط فر به مدت نيم ساعت و با درجه 350 درجه فارنهايت مي گذاريم پخته شود و بعد سرو مي نمائيم.
منبع: 205دستور آشپزي/ شماره 21
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image