مواد لازم:
نمک/ 1/8 قاشق چايخوري
آب يا شير/ 1 پيمانه
قارچ/ 300 گرم
کره/ 125 گرم
پياز درشت/ 1 عدد
خامه/ 100 گرم
تخم مرغ کامل/ 1 عدد
آرد 250 گرم
زرده تخم مرغ 1 عدد
چگونگي تهيه:
آرد و کره را به شکل خرده نان در آورده زرده تخم مرغ و آب و نمک را اضافه کرده که يک خمير بدست آيد. خمير را در يک سطح آرد پاشي ورز داده و پهن مي کنيم و در داخل ظرف تارت پهن مي کنيم و با چنگال شيارهايي ايجاد کرده تا از پف کردن خمير جلوگيري کنيم. پياز را تفت داده قارچ را اضافه کرده و روي خمير مي پاشيم. تخم مرغ و خامه را با چنگال مي زنيم و روي سطح مي ريزيم و داخل فر به مدت نيم ساعت در دماي 180 درجه سانتي گراد مي گذاريم تا خمير پخته روي سطح طلايي شود. اين مقدار براي 5 نفر در نظر گرفته شده است.
منبع:205دستور آشپزي/ شماره 21
/س