مواد لازم:
کمپوت آلورا/ 1 قوطي
آناناس/ 4 حلقه
پودر شير نارگيل/ 4 قاشق غذا خوري
پنير/ 150 گرم
خامه /200 گرم
پودر ژلاتين /1 قاشق غذاخوري
شکلات تخته اي /مقداري براي تزيين
چگونگي تهيه:
پودر شير و شکر و پنير را با هم مي زنيم. سپس خامه را اضافه کرده کنار مي گذاريم نصف از آب آلورا را با ژلاتين حل کرده با مقداري از خود آلورا در انتهاي ظرف مورد نظر ريخته در يخچال قرار داده تا کاملا خودش را بگيرد سپس مواد مخلوط شده و آماده را روي آن ريخته و بعد از آن آناناس را روي مواد ريخته و بعد آز آن آناناس را روي مواد چيده و آلورا مي ريزيم و با شکلات و خامه تزيين مي کنيم.
منبع: 205دستور آشپزي/ شماره 21
/س