جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
خوراک کاري ماهاراجه
-(1 Body) 
خوراک کاري ماهاراجه
Visitor 452
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:

کره /20 گرم
روغن مايع/ يک قاشق غذاخوري
پياز سفيد /1عدد
سينه مرغ/ 2 عدد+ يک قاشق غذاخوري آرد
پودر کاري/ يک قاشق غذاخوري
زنجفيل تازه خرد شده /يک قاشق چايخوري
آب پرتقال+ آب آناناس/به ميزان لازم
ميوه تازه: شليل- هلو- گلابي- آناناس موز و کيوي و شير نارگيل/ به مقدار لازم
نمک و فلفل سفيد
برنج باسماتي پخته شده/ به مقدار مورد نياز

چگونگي تهيه:

سينه مرغ را به صورت ژولين (نواري) برش داده و با آرد مخلوط مي کنيم. کره و روغن را در ماهيتابه داغ ريخته و سينه مرغ را در آن تفت مي دهيم. زنجفيل تازه خرد شده و سپس پودر کاري را اضافه کرده و تفت مي دهيم مقداري آب پرتقال اضافه کرده و اجازه مي دهيم که بخار شود. به ترتيب سفت بودن ميوه ها و نياز آنها به زمان پخت بيشتر، آنها را به خوراک اضافه مي کنيم. پس از کمي تفت دادن، آب پرتقال و آب آناناس را اضافه مي کنيم و پس از يکي دو دقيقه آب خوراک جمع شد و سس آن غليظ تر شد، شير نارگيل را اضافه کرده و پس از آنکه يکي دو جوش خورد نمک و فلفل سفيد را اضافه مي کنيم. و در انتها مرغ را داخل خوراک ريخته و ماهيتابه را از روي حرارت بر مي داريم. برنج باسماتي از پيش پخته شده را در داخل ظرف ريخته، وسط آنرا با ته ملاقه گرد مي کنيم و خوراک کاري را داخل آن ريخته . با ميوه هاي تازه و نگين تزيين مي کنيم.
منبع: 205دستور آشپزي/ شماره 21
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image