مواد لازم:
آرد/ 4 پيمانه
تخم مرغ/ 1 عدد
روغن مايع /2 قاشق سوپخوري
کره/ 30 گرم
خمير ترش/ 1 قاشق مرباخوري
نمک/ 1/2 قاشق مرباخوري
شکر/ 1 قاشق مربا خوري
آب/ 1 پيمانه
ژامبون مرغ/ 250 گرم
سس گوجه فرنگي/ مقداري
پودر اورگانو/ به مقدار لازم
چگونگي تهيه:
در ابتدا خمير ترش را داخل 1يک پيمانه آبگرم ريخته به همراه شکر و اجازه مي دهيم که حدود 5 دقيقه بماند و عمل بيايد. سپس آرد را داخل ظرفي ريخته وسط آرد را گود کرده و تخم مرغ زده شده را به همراه روغن مايع مخلوط مي کنيم و وسط آرد مي ريزيم و مخلوط مي کنيم بعد از کمي مخلوط شدن خمير مايع عمل آمده را اضافه کرده و بعد کره را اضافه مي کنيم و شروع به ورز دادن خمير کرده حدود 5 دقيقه خمير را استراحت داده تا حجم آن 2 برابر شود. و بعد خمير را روي سطحي آرد پاشيده شده باز کرده بصورت مثلث برش داده و مواد داخل را (سس گوجه، پودر اورگانو و ژامبون) بترتيب چيده و از پايين مثلث رول کرده و داخل سيني چرب شده قرار داده حدود 5 دقيقه استراحت مي دهيم و يک عدد تخم مرغ زده شده را با برس رويش مي ماليم و کمي کنجد مي پاشيم و داخل فر با 180 درجه سانتي گراد يا 360 درجه فارنهايت به مدت 15 دقيقه قرار داده تا رويش طلايي شود.
منبع:205دستور آشپزي/ شماره 21
/س