جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
کرواسان با ژامبون مرغ
-(2 Body) 
کرواسان با ژامبون مرغ
Visitor 250
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:

آرد/ 4 پيمانه
تخم مرغ/ 1 عدد
روغن مايع /2 قاشق سوپخوري
کره/ 30 گرم
خمير ترش/ 1 قاشق مرباخوري
نمک/ 1/2 قاشق مرباخوري
شکر/ 1 قاشق مربا خوري
آب/ 1 پيمانه
ژامبون مرغ/ 250 گرم
سس گوجه فرنگي/ مقداري
پودر اورگانو/ به مقدار لازم

چگونگي تهيه:

در ابتدا خمير ترش را داخل 1يک پيمانه آبگرم ريخته به همراه شکر و اجازه مي دهيم که حدود 5 دقيقه بماند و عمل بيايد. سپس آرد را داخل ظرفي ريخته وسط آرد را گود کرده و تخم مرغ زده شده را به همراه روغن مايع مخلوط مي کنيم و وسط آرد مي ريزيم و مخلوط مي کنيم بعد از کمي مخلوط شدن خمير مايع عمل آمده را اضافه کرده و بعد کره را اضافه مي کنيم و شروع به ورز دادن خمير کرده حدود 5 دقيقه خمير را استراحت داده تا حجم آن 2 برابر شود. و بعد خمير را روي سطحي آرد پاشيده شده باز کرده بصورت مثلث برش داده و مواد داخل را (سس گوجه، پودر اورگانو و ژامبون) بترتيب چيده و از پايين مثلث رول کرده و داخل سيني چرب شده قرار داده حدود 5 دقيقه استراحت مي دهيم و يک عدد تخم مرغ زده شده را با برس رويش مي ماليم و کمي کنجد مي پاشيم و داخل فر با 180 درجه سانتي گراد يا 360 درجه فارنهايت به مدت 15 دقيقه قرار داده تا رويش طلايي شود.
منبع:205دستور آشپزي/ شماره 21
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image