جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
ساق پر شده مرغ (کانادايي)
-(2 Body) 
ساق پر شده مرغ (کانادايي)
Visitor 290
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:

ساق مرغ/ 8 عدد
قارچ/ 200 گرم
فلفل دلمه اي/ 1 عدد
پيازچه/ 2 ساقه
پنير پيتز/ 8 ورق
پودر زعفران/ نصف قاشق چايخوري
آبليمو تازه/ 2 قاشق غذاخوري
نمک و فلفل /به مقدار لازم
ورقه آلومينيوم

طرز تهيه:

ساقها را بدون استخوان کرده سپس نمک و فلفل روي ساقها زده آبليمو و زعفران را روي آنها ماليده و پيازچه ها را ورقه ورقه کرده و کمي داخل ساق مرغ مي گذاريد. قارچ را ريشه ريشه کنيد و تفت دهيد و به همراه فلفل دلمه اي خلال شده را داخل ساق ها مي گذاريم و ساقها را رول مي نماييم. ساقهاي رول شده مرغ را در داخل ورقه آلومينيوم پيچيده و در ظرف مي چينيم کمي آب جوش در ظرف ريخته و ظرف را داخل فر با حرارت 225 درجه سانتيگراد در طبقه وسط فر قرار مي دهيم. 35 دقيقه بعد ساق ها را از فر بيرون آورده و از ورقه هاي آلومينيوم خارج کنيد. روش اول: سپس روي ساقها ورقه هاي پيتزا را قرار داده آنها را در داخل يک سيني که قبلا چرب کرده ايد گذاشته و دوباره در فر به مدت 10 دقيقه قرار دهيد.
روش دوم: بعد از اينکه ساقها را از ورقه آلومينيومي خارج کرديد آنها را در روغن سرخ کنيد تا طلايي شود بعد پنير پيتزاي ورقه اي را روي آن پيچيده به مدت 10 دقيقه در فر مي گذاريم.
منبع:205دستور آشپزي/ شماره 21
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image