جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
رول هاي فانتزي
-(3 Body) 
رول هاي فانتزي
Visitor 372
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:

خمير:

آب ولرم /3/4 پيمانه
شکر/ 1 قاشق چايخوري
پودر مايه خمير/ 1قاشق چايخوري
آرد حدودا/ 3 پيمانه
نمک/ 1 قاشق چايخوري
روغن مايع /3 قاشق سوپخوري
مواد لازم براي تهيه سس:
پوره گوجه فرنگي/ 1/2 پيمانه
روغن مايع/ 2 قاشق سوپخوري
سس گوجه فرنگي تند 2قاشق سوپخوري
پودر آويشن 1 قاشق چايخوري
نمک/ به ميزان لازم
جوزهندي در صورت دلخواه (کمي)

مواد مياني:

پياز ريز خرد شده/ 1 عدد کوچک
فلفل دلمه اي رنگي ريز خرد شده/ 1 عدد
پنير موزارلا رنده شده/ يک دوم پيمانه
تخم مرغ پخته و ريز شده/ 1 عدد
ژامبون/ 50 گرم

چگونگي تهيه:

طرز تهيه خمير: در ظرفي حاوي آب ولرم شکر را حل کنيد، سپس پودر مايه خمير را اضافه کنيد مدت 5-10 دقيقه زمان دهيد تا مايه خمير عمل آيد سپس در ظرفي مناسب روغن مايع، نمک و مايه خمير عمل آمده را بريزيد آرد را بتدريج به مواد قبل بيفزائيد تا جائيکه به دست نچسبد اين خمير احتياج به 5-10 دقيقه زمان براي ورز دادن دارد مي توان به جاي ورز دادن خمير 30-50 بار به ظرف بکوبيد خمير را به مدت يک ساعت در محيط آشپزخانه استراحت دهيد. توجه داشته باشيد که روي خمير را با يک پارچه ضخيم بپوشانيد پس از اين مدت خمير را آزمايش کنيد به اينصورت که اگر انگشتمان را درون خمير فرو ببريد طوريکه جاي آن باقي بماند و به بيرون بر نگردد خمير آماده کار است.
طرز تهيه سس: گوجه فرنگي را با رنده درشت رنده کنيد آب اضافي آن را بگيريد و با روغن درون تابه حرارت دهيد تا کاملا آب آن تبخير شود در پايان آويشن، جوز هندي را نيز بيفزائيد.
طرز تهيه مواد مياني: اگر از طعم پياز خام لذت نمي بريد آن را با روغن تفت دهيد حالا پياز خام يا تفت داده شده، فلفل دلمه اي، تخم مرغ رنده شده و ژامبون را با هم مخلوط کنيد خمير را به ضخامت 2-3 ميلي متر روي سطح آرد پاشي شده به کمک وردنه باز کنيد، اطراف خمير را با چاقو صاف و منظم نماييد. از قسمت طول و از يک سمت 2 سانتيمتر جا بگذاريد تا هنگام رول کردن دچار مشکل نشويد، روي خمير را سس بماليد و با مواد مياني بپوشانيد در پايان پنير رنده شده را بريزيد حالا از سمتي که مواد پوشيده شده يا از قسمت طول، خمير را رول کنيد با چاقو خمير را به قطعات 2-3 سانتي متري برش بزنيد قالبهاي کوچک کيک فنجاني را چرب کرده و هر قطعه را بصورت ايستاده درون هر قالب قرار دهيد. رول ها را در فر از قبل گرم شده به مدت 15-20 دقيقه با دماي 170 درجه سانتي گراد يا 275 درجه فارنهايت بپزيد تا روي آن طلايي شود. از باقيمانده سس براي روي رول ها استفاده کنيد.
منبع: 205دستور آشپزي/ شماره 21
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image