جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
تارت لت شکلات و ميوه
-(1 Body) 
تارت لت شکلات و ميوه
Visitor 310
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:

پودر کاکائو/ 3 قاشق سوپخوري
کره /150 گرم
شکر/ 40 گرم
آرد/ 250 گرم
مارمالاد زرد آلو/ به ميزان لازم
آب/ 3 قاشق سوپخوري
شکلات آب شده/ 50 گرم
ميوه تازه به ميزان لازم
فندق خرد شده 50 گرم

چگونگي تهيه:

آرد، پودر کاکائو و کره را با هم مخلوط کرده با نوک انگشت به شکل خرده نان در آوريد. شکر را اضافه و مخلوط را با هم ترکيب کرده آب کافي اضافه کنيد تا مواد خمير شود خمير را به اندازه 15 دقيقه در يخچال استراحت دهيد سپس به اندازه قالب تارت لت باز کنيد و داخل آن بياندازيد رويش را چنگال بزنيد سطح روي خمير را با يک تکه کاغذ روغني بپوشانيد روي کاغذ را حبوبات خشک بريزيد. همه خمير را به همين شکل آماده کنيد در سيني فر بچينيد در فري که از قبل با حرارت 190 درجه سانتي گراد گرم کرده ايد به مدت 20 دقيقه قرار دهيد. سپس کاغذ را از روي خمير برداشته 5 دقيقه ديگر زمان دهيد تا بپزد. از فر خارج کنيد بعد از خنک شدن لبه نانها را با شکلات يا مارمالاد آغشته کنيد و در فندق خرد شده بغلتانيد. داخل نان را شکلات آب شده بريزيد سپس رويش را با ميوه دلخواه بپوشانيد روي ميوه ها را با مارمالاد گرم شده برس بزنيد تارت آماده است. داخل نان تارت را مي توان بعد از ريختن شکلات خامه فرم گرفته و يا کرم پاتي سير ريخته و بعد روي آن را ميوه بچينيد.
منبع: 205دستور آشپزي/ شماره 21
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image