مواد لازم:
خامه سفت/ 0/5 ليوان
پودر قند/ 3 الي 4 قاشق غذاخوري
سفيده تخم مرغ/ 2 عدد
طرز تهيه:
خامه بايستي سفت باشد. ابتدا سفيده تخم مرغ را آنقدر به هم بزنيد که از همزن نريزد وقتي کاملا پنبه اي شد نيمي از پودر قند را به آن اضافه و آرام مخلوط کنيد. نيم ديگر پودر قند را به خامه اضافه کنيد و به هم بزنيد بعد خامه و سفيده را روي هم بريزيد و کاملا آن دو با هم مخلوط شوند خامه فرم مي گيرد و مناسب تزيين کيک و يا انواع دسر مي باشد.
روش دوم: نصف ليوان خامه سفت را با چنگال به هم بزنيد تا زماني که اگر با چنگال روي آن بکشيد اثر چنگال روي آن بيفتد بعد پودر قند اضافه کنيد و آرام به هم بزنيد. اگر خامه شل باشد يا آنرا زياد بزنيد خامه تبديل به مايه شلي مي شود و ديگر فرم نمي گيرد.
روش سوم:
سفيده تخم مرغ/ 2 عدد
پودر قند/ 3 قاشق غذاخوري
پودر خامه/ 2 قاشق
باز هم مانند روش اول سفيده را آنقدر بزنيد که از همزن نريزد وقتي پنبه اي شدپودر خامه و پودر قند را با هم مخلوط و در سفيده بريزيد و آرام بهم بزنيد.
منبع:205دستور آشپزي/ شماره 21/خ