مواد لازم:
شكر/ 50 طرم
توت فرنگي/ 10 عدد
خامه/ 2 قاشق غذاخوري
بستني وانيلي/ 3 اسكوپ
توت فرنگي خرد شده /به مقدار لازم
چگونگي تهيه:
ابتدا شکر را به همراه توت فرنگي در آسياب کن ريخته چرخ کرده و به آن خامه را اضافه مي کنيم تا کاملا پوره شود. سپس بستني را در ليوان ريخته و با ته قاشق صاف کرده و يک لايه سس توت فرنگي روي آن داده و دوباره بستني اضافه کرده تا ليوان پر شود سپس با سس توت فرنگي و توت فرنگي خرد شده به صورت آبشار سطح آنرا تزيين و سرو مي کنيم.
منبع:205دستور آشپزي/ شماره 21/خ