جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
املت قارچ، كباب قارچ و سس قارچ
-(2 Body) 
املت قارچ، كباب قارچ و سس قارچ
Visitor 232
Category: دنياي فن آوري

املت قارچ

مواد لازم:قارچ خرد شده يك فنجان، تخم مرغ چهار عدد، كره چهار قاشق سوپ خورى، جعفرى خرد شده دو قاشق غذاخورى، نمك و فلفل به ميزان دلخواه و استاندارد!
شيوه پخت:قارچ ها را با كمى جعفرى كمى سرخ كنيد. تخم مرغ ها را با چنگال هم بزنيد و نمك و فلفل را به آن بيفزاييد. تخم مرغ ها را در تابه و روغن داغ بريزيد به گونه اى كه ته ظرف را بپوشاند. وقتى زير آن سرخ شد قارچ ها را روى نصف آن بريزيد و نصف ديگرش را برگردانيد. همين كه خودش را گرفت در ظرف ديگرى بگذاريد و داغ داغ بر سر سفره ببريد.

كباب قارچ، نوع اول

شيوه پخت:قارچ صدفى (در فروشگاه هاى زنجيره اى شهروند و رفاه و بقيه مى توانيد پيدا كنيد) را در كره يا روغن بغلتانيد و سپس به آن نمك و فلفل زده به مدت 20 تا 30 دقيقه صبر كنيد تا مزه بگيرد. بعد به سيخ كشيده و يا لاى سيمى قرار دهيد و بر روى آتش ذغال، كباب كنيد. (خواباندن در پياز توصيه نمى شود چرا كه باعث دنبه اى شدن قارچ ها مى شود).

كباب قارچ، نوع دوم

شيوه پخت:يك عدد تخم مرغ را خوب به هم بزنيد و آرد سوخارى را كم كم اضافه كنيد و همچنان هم بزنيد. اكنون قارچ ها را در اين مايع بغلتانيد و بر روى سينى فر كه قبلاً با روغن يا كره چرب كرده ايد بچينيد. مى توانيد بر روى آن ها سبزيجات معطر هم بپاشيد. سينى را در فر گذاشته به مدت 10 دقيقه در حرارت 180 درجه كباب كنيد.
سس قارچ: اين سس بيشتر براى غذاهاى گوشتى استفاده مى شود. مقدارى قارچ را با چند دانه پياز خرد شده در مقدارى آب گوشت بپزيد و له كنيد و سپس دو زرده تخم مرغ را هم بزنيد و به مايع بيفزاييد و به مدت 10 دقيقه روى آتش بجوشانيد بعد آن را صاف كنيد و در سس دان ريخته و بر سر سفره ببريد.
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image