|
شيريني كاغذي
-(4 Body)
|
شيريني كاغذي
Visitor
236
Category:
دنياي فن آوري
مواد لازم آرد (250 گرم)، كره (175 گرم)، آبليمو (يك قاشق مرباخوري)، سفيده تخم مرغ (يك عدد)، پودر شكر (150 گرم)، آب (مقدار كمي) و نمك اندكي طرز تهيه يك قاشق كره را با آبليمو و كمي آب مخلوط كنيد و هم بزنيد. سپس آرد و نمك اضافه كرده، خمير كنيد. توجه داشته باشيد ميزان آب به حدي باشد كه خمير زياد نرم نشود. اكنون خمير به دست آمده را به مدت 15 دقيقه در يخچال قرار دهيد و بعد خمير را با وردنه به شكل مستطيل روي تخته پهن كنيد. كره را سه قسمت كرده و يك قسمت آن را روي خمير بگذاريد. سپس دو طرف خمير را روي آن قرار دهيد به طوري كه دو طرف خمير تا شده، بالا و پايين واقع شود. بعد خمير را به صورت مستطيل با وردنه باز كنيد و تكه ديگر كره را همانند دفعه قبل وسط آن قرار دهيد و اين كار را سه مرتبه انجام دهيد تا كره كاملاً جذب خمير شود. در ادامه خمير را به شكل مستطيل بزرگي پهن كنيد و بعد به صورت مستطيلهاي كوچك با كارد برش دهيد. براي تهيه ماده روي شيريني نيز، سفيده تخم مرغ، شكر و چند قطره آبليمو را با هم مخلوط كنيد تا ماده سفيدي به دست آيد، اين ماده را به وسيله قلم موي مخصوص شيريني پزي به دفعات به صورت لايه نازك روي شيرينيهاي برش داده بماليد، سپس شيريني را در ليست فر كه از قبل چرب كرده ايد، بچينيد. فر را در درجه متوسط قرار دهيد تا شيرينها پف كند و طلايي شود. بعد از اين مي توانيد آنها را از فر خارج كنيد و در ظرف مناسبي قرار دهيد.
|
|
|