|
شگردهاى خانه دارى
-(0 Body)
|
شگردهاى خانه دارى
Visitor
315
Category:
دنياي فن آوري
همواره راه ها و ترفندهايى وجود دارند كه ما را به نتيجه بهتر مى رسانند، اين موضوع به ويژه در امر آشپزى و حفظ ونگهدارى وسايل منزل بيشتر خود را نشان مى دهد. هنر كدبانوئى شامل فراگرفتن همه موارد امروز خانه دارى است خواه در آشپزخانه و خواه در مديريت اقتصاد خانواده. * بيشتر مواقع پنير پيتزا به ظرف مخصوص فر مى چسبد بنابر اين بهتر است آن را با آب سرد و مايع ظرفشويى بشوييد. * هنگام استفاده از منقل براى تهيه كباب، يك ورق آلومينيومى (فويل) در كف آن قرار دهيد. با اين كار هم حرارت بيشتر مى شود و هم تميز كردن منقل آسانتر خواهد شد. * چناچه مى خواهيد پوست سير را بگيريد و دستتان هم چسبناك نشود حبه هاى سير را ابتدا يك دقيقه در آب جوش و سپس در آب سرد بگذاريد آنگاه پوست بگيريد. از اين روش مى توانيد براى جدا كردن پوست بادام نيز استفاده كنيد. * براى تهيه يخ فانتزى مى توانيد داخل هر قالب يك گيلاس يا آلبالو قرار دهيد و بعد در قالب آن آب بريزيد و بگذاريد يخ ببندد. * جاى تخم مرغ پخته در فريزر نيست زيرا پس از يخ زدن بسيار سفت خواهد شد. * شير و فرآورده هاى شيرى چون ماست، خامه يا سس مايونز نبايد يخ بزنند زيرا مواد تشكيل دهنده آنها تجزيه واز هم جدا مى شود. * به خاطر داشته باشيد نوشيدنى هاى داراى گاز كربنيك در سرماى شديد منفجر خواهند شد. * تركيب و بافت غذاى تهيه شده از ماكارونى در حالت منجمد آسيب خواهد ديد و شكل خود را نيز از دست خواهد مى دهد. * اگر مهمانان تابستانى زودتر از موعد وارد آشپزخانه تان شده اند، با فلفل از آنها استقبال كنيد. عموما مورچه ها آشپزخانه را به دنبال شكر جستجو مى كنند. در جاهايى مانند پشت كابينت ها، پشت ظرفشويى كه مورچه ها در پى يافتن شكر هستند، كمى فلفل بريزيد، فلفل به آنها ياد آورى مى كند كه شكرى وجود ندارد بايد خيلى زود محل را ترك كنيد. * ميوه هايى مانند توت و يا انگور خيلى زود كپك مى زنند، اگر مى خواهيد آنها را مدت بيشترى تازه نگه داريد، آنها را در يك صافى يا آبكش بگذاريد زيرا هواى سرد باعث تازه نگه داشتن ميوه ها مى شود. * اگر هنگام درست كردن خورش يا سوپ ناگهان نمك از دستتان رها و نمك زيادى وارد غذاشد، نگران نشويد چرا كه با انداختن چند تكه سيب يا سيب زمينى در درون ظرف، نمك اضافى آن جذب مى شود. اجازه دهيد سيب درون غذا 10 دقيقه بجوشد سپس تكه هاى سيب را خارج كنيد و از خوردن خورش يا سوپ خوشمزه لذت ببريد.
|
|
|