مواد لازم:
مخمر/7 گرم
شکر/نصف قاشق چايخوري
آب ولرم/180 ميلي ليتر
آرد سفيد/300 گرم
شير/يک قاشق غذاخوري
روغن زيتون/2 قاشق غذاخوري
سوسيس يا کالباس/150 گرم
پياز خرد شده/يک عدد متوسط
ريحان خرد شده/يک قاشق غذا خوري
گوجه فرنگي خرد شده/يک قاشق غذا خوري
زيتون خرد شده/2 قاشق سوپخوري
پنير موزارلا/100 گرم
نمک/به مقدار لازم
طرز تهيه:
يک غذاي ايتاليايي خوشمزه.
سير و پياز را با روغن زيتون به مدت 1 دقيقه تفت مي دهيم. سپس گوجه فرنگي را اضافه کرده و بعد ريحان، سوسيس خرد شده و زيتون را به مواد مي افزاييم. مواد را از روي حرارت برداشته و مي گذاريم تا خنک شود. مخمر، شکر و آب ولرم را داخل يک ظرف ريخته، در آن را گذاشته و در مکاني گرم به مدت 10 دقيقه مي گذاريم بماند. سپس آرد، نمک و روغن را در ظرف ديگري مخلوط کرده و مخمر عمل آمده را به مواد مي افزائيم و به مدت 5 دقيقه آن را ورز مي دهيم. بعد از آن درب خمير را با دستمال پوشانده و به مدت 1 ساعت در جاي گرمي قرار مي دهيم. خمير را به دو قسمت تقسيم کرده و آن را پهن مي کنيم. دايره اي به قطر 25 سانتي متر قالب زده و درون آن را نيمي از مواد کالزونه پر کرده و نيمي از پنيرها را روي مواد قرار مي دهيم. سپس دو طرف خمير را به هم متصل مي کنيم و اطراف خميررا خوب بهم مي فشاريم. بعد از آن کالزونه را داخل سيني فر قرار داده و روي آن را با استفاده از برس با مقداري شير آغشته مي کنيم. در نهايت بوسيله چنگال چند سوراخ روي آن ايجاد کرده و سپس در طبقه وسط فر با حرارت 350 درجه فارنهايت به مدت 40 دقيقه قرار مي دهيم.
منبع: 205دستور آشپزي/ شماره 21/خ