جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
کالتزونه يا کالتسونه(Calzone)
-(4 Body) 
کالتزونه يا کالتسونه(Calzone)
Visitor 293
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:

مخمر/7 گرم
شکر/نصف قاشق چايخوري
آب ولرم/180 ميلي ليتر
آرد سفيد/300 گرم
شير/يک قاشق غذاخوري
روغن زيتون/2 قاشق غذاخوري
سوسيس يا کالباس/150 گرم
پياز خرد شده/يک عدد متوسط
ريحان خرد شده/يک قاشق غذا خوري
گوجه فرنگي خرد شده/يک قاشق غذا خوري
زيتون خرد شده/2 قاشق سوپخوري
پنير موزارلا/100 گرم
نمک/به مقدار لازم

طرز تهيه:

يک غذاي ايتاليايي خوشمزه.
سير و پياز را با روغن زيتون به مدت 1 دقيقه تفت مي دهيم. سپس گوجه فرنگي را اضافه کرده و بعد ريحان، سوسيس خرد شده و زيتون را به مواد مي افزاييم. مواد را از روي حرارت برداشته و مي گذاريم تا خنک شود. مخمر، شکر و آب ولرم را داخل يک ظرف ريخته، در آن را گذاشته و در مکاني گرم به مدت 10 دقيقه مي گذاريم بماند. سپس آرد، نمک و روغن را در ظرف ديگري مخلوط کرده و مخمر عمل آمده را به مواد مي افزائيم و به مدت 5 دقيقه آن را ورز مي دهيم. بعد از آن درب خمير را با دستمال پوشانده و به مدت 1 ساعت در جاي گرمي قرار مي دهيم. خمير را به دو قسمت تقسيم کرده و آن را پهن مي کنيم. دايره اي به قطر 25 سانتي متر قالب زده و درون آن را نيمي از مواد کالزونه پر کرده و نيمي از پنيرها را روي مواد قرار مي دهيم. سپس دو طرف خمير را به هم متصل مي کنيم و اطراف خميررا خوب بهم مي فشاريم. بعد از آن کالزونه را داخل سيني فر قرار داده و روي آن را با استفاده از برس با مقداري شير آغشته مي کنيم. در نهايت بوسيله چنگال چند سوراخ روي آن ايجاد کرده و سپس در طبقه وسط فر با حرارت 350 درجه فارنهايت به مدت 40 دقيقه قرار مي دهيم.
منبع: 205دستور آشپزي/ شماره 21
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image