جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
پيده با گوشت
-(9 Body) 
پيده با گوشت
Visitor 408
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم

آرد گندم/ 3 ليوان
خمير مايع/ قاشق غذاخوري
شکر/ 1 قاشق مرباخوري
آب ولرم /1 ليوان
نمک/ 1 قاشق چايخوري
پياز/ 1 عدد متوسط
فلفل قرمز /به مقدار لازم
گوشت چرخ کرده/ 250 گرم
نمک/ به مقدار لازم
جعفري خرد شده/ 2 تا 3 قاشق غذا خوري
رب فلفل /1 قاشق غذاخوري
آويشن/ 1 قاشق چايخوري
فلفل دلمه اي/ 1 عدد
کره /30 گرم ( براي روي پيده)
گوجه فرنگي/ 2 عدد متوسط

چگونگي تهيه:

آرد را الک کنيد. وسط آرد را گود کنيد. در داخل يک ليوان خمير مايع و شکر را با کمي آب حل کرده به آرد اضافه کنيد. نمک بپاشيد و کم کم آب بريزيد. خوب چنگ بزنيد. خميري نرم درست کنيد. يک ربع، بيست دقيقه در حرارت اتاق بماند ( روي آن را با يک پارچه مرطوب بپوشانيد ). براي آماده کردن سس گوشتي گوجه و فلفل دلمه اي را در سبزي خرد کن بريزيد بعد به آن گوشت، جعفري، نمک، فلفل، آويشن و رب فلفل اضافه کنيد. با کمک دست بيضي شکل بدهيد (به ضخامت نيم سانتي پهن کنيد). از سس گوشتي 2 تا 3 قاشق روي خمير بريزيد. کناره هاي خمير را نيم سانتي به طرف داخل برگردانيد. سيني را چرب کنيد و داخل سيني بچينيد. فر را که از قبل داغ کرده ايد به مدت بيست دقيقه، در دماي 200 درجه سانتي گراد پيده را بگذاريد. بعد از اينکه پخته شد روي آن را کمي کره بماليد و مي توانيد به 3 يا 4 تکه تقسيم کنيد. اين مقدار مواد براي شش نفر در نظر گرفته شده است.
منبع: 205دستور آشپزي/ شماره 21
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image