جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
دسر پاناکتا
-(6 Body) 
دسر پاناکتا
Visitor 510
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:

پودر ژله تمشک يا توت فرنگي/ 50 گرم
آب جوش /1/4 و 1 پيمانه (300 ميلي ليتر)
توت فرنگي يا تمشک /120 گرم
خامه کم چرب/ 300 گرم
شير /2/3 پيمانه (160 ميلي ليتر)
شکر/ 55 گرم (1/4 پيمانه)
ژلاتين/ 2 قاشق چايخوري
وانيل/ 1/4 قاشق چايخوري

چگونگي تهيه:

پودر ژله را با يک پيمانه آب جوش مخلوط کرده سپس 1/4 پيمانه آب سرد را به آن اضافه کنيد. قالبهاي مخصوص را که بايد گنجايشي معادل 3/4 پيمانه داشته باشد کمي چرب کنيد، از ژله حل شده مقداري داخل هر يک از قالبها ريخته چند عدد تمشک يا توت فرنگي روي آن قرار دهيد و در يخچال گذاشته صبر کنيد تا کاملا ژله ببندد. براي درست کردن کرم، شير و خامه را با هم مخلوط کنيد سپس شکر، ژلاتين و وانيل را افزوده روي حرارت قرار دهيد و مرتب بهم بزنيد تا شکر و ژلاتين کاملا حل شود، نيازي به جوشيدن مواد نيست. پس از خنک شدن از اين مواد روي ژله هاي آماده ريخته روي قالب را با کاغذ فويل بپوشانيد و به مدت تقريبي 4 ساعت يا تا زماني که کرم بسته شود در يخچال بگذاريد. اين دسر را با سس کارامل سرو کنيد.
منبع: 205دستور آشپزي/ شماره 21
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image