مواد لازم:
شير/ 250 ميلي ليتر
خامه يا شير نارگيل/ 59 ميلي ليتر
موز درشت/ 2 عدد
توت فرنگي/ 200 گرم
گيلاس بدون هسته و خرد شده /100 گرم
بستني وانيلي /4 اسکوپ
توت فرنگي/ 4 عدد
چگونگي تهيه:
شير و خامه را در مخلوط کن مي ريزيم و هم مي زنيم. سپس موز، آناناس، گيلاس و دو تکه يخ را به شير اضافه کرده، خوب مخلوط مي کنيم. در حدي که مايه، حجيم و به طور يکدست مخلوط شود. داخل هر ليوان، دو عدد اسکوپ بستني مي زنيم و بقيه حجم ليوان را با مايه فوق پر مي کنيم. در انتها اسلايس آناناس را به چهار قسمت مساوي تقسيم مي کنيم و روي لبه هر ليوان، دو برش آناناس مي زنيم. براي اينکه آناناس روي لبه ليوان قرار بگيرد، آن را چاک مي دهيم.
منبع: 205دستور آشپزي/ شماره 21/خ