مواد لازم:
به/ 2 کيلو
شکر/ 2 کيلو
آبليمو/ نصف استکان
آب/ 4 ليوان
طرز تهيه:
به را تميز مي کنيم و مي شوييم و رنده مي کنيم و يا اينکه آن را چهار قاچ مي کنيم و مغز آن را مي گيريم و از چرخ رد مي کنيم و در صافي مي ريزيم و آب به را مي گيريم و شکر را با 4 ليوان آب دو سه جوش مي دهيم، بعد شربت را از صافي رد نموده و با آب مخلوط مي کنيم و روي آتش مي گذاريم تا چند جوش بزند و شربت قوام بيايد، بعد آبليمو مي ريزيم و بعد از يکي دو جوش شربت را از روي آتش بر مي داريم.
منبع: 205دستور آشپزي/ شماره 21/خ