مواد لازم:
شکلات قهوه اي رنده شده يا خرد شده بصورت ريز/ 150 گرم
خامه غليظ/ 170 گرم
کيک شکلاتي خرد شده /175 گرم
بادام آسياب شده/ 1/2 فنجان
ترافل هاي شکلاتي و رنگارنگ و يا پودر کاکائو براي تزيين
چگونگي تهيه:
شکلات را در شير داغ کن کوچکي ريخته و آنرا بر روي شير داغ کن متوسطي که 1/4 آن پر آب در حال جوشيدن است و بر روي حرارت قرار دارد، بگذاريد و مرتبا آن را بهم بزنيذ تا کاملا آب شود. بگذاريد شکلات آب شده کمي خنک شود، سپس خامه را با آن مخلوط کنيد تا مايه صاف و يکدستي تهيه شود. خرده هاي کيک و بادام آسياب شده را در کاسه متوسطي ريخته و مخلوط شکلات را بتدريج به آنها اضافه کرده و مواد را خوب با هم ترکيب کنيد تا خمير يکدستي تهيه شود، سپس خمير بدست آمده را بمدت 30 تا 45 دقيقه يا بيشتر در يخچال قرار دهيد تا سرد و مقداري سفت شود. خمير را به 20 تا 25 قسمت تقسيم کرده و هر يک از آنها را به صورت يک توپ در آوريد و بعد، توپهاي تهيه شده را در مقداري ترافل شکلاتي و رنگارنگ و يا پودر کاکائو بغلتانيد و در پايان آنها را در چهار جعبه کوچک بچينيد.
منبع: 205دستور آشپزي/ شماره 21/خ