مواد لازم:
بازوي مرغ پوست گرفته شده /1 کيلو گرم
سس سويا روشن/ 60 ميلي ليتر يا 4 قاشق غذاخوري
سس سويا تيره /1 قاشق مرباخوري
عسل/ 1 قاشق غذاخوري
شکر قهوه اي /1 قاشق مرباخوري
سير له شده/ 2 حبه
زنجبيل تازه و له شده/ 2 قاشق چايخوري
روغن بادام يا روغن سبزيجات/ 1 قاشق غذاخوري
آب/ 2 قاشق غذاخوري
چگونگي تهيه:
نوک بالها را جدا مي کنيم و سر مفصلها را مي بريم استخوان کتف را در دست مي گيريم و آرام آرام با چاقو گوشت کتف را به سمت پايين استخوان مي آوريم به حدي که پوست آنرا جدا کنيم. سس سويا تيره و روشن و عسل و شکر قهوه اي و سير له شده و آب و زنجبيل را در کاسه اي مخلوط کرده کتف مرغها را در آن به مدت 2 ساعت مي گذاريم مزه دار شود. سپس تابه را گرم کرده با شعله متوسط تمام مواد را با سس آن در تابه ريخته به مدت 10 دقيقه بگذاريد تا کاملا بپزد و سپس در ظرف را برداشته به مدت 5 دقيقه مرتب هم مي زنيم تا کتف ها قهوه اي شود. در ظرفي مناسب سرو مي کنيم.
منبع: 205دستور آشپزي/ شماره 21
/س