مواد لازم:
خمير دو پخت /1 عدد
روغن زيتون بي بو/ 1 قاشق سوپ خوري
زيره سياه/ 1 قاشق غذاخوري
کره گياهي /50 گرم
پيازمتوسط اسلايس شده /1 عدد متوسط
پنيرمخصوص تهيه شده طبق دستورالعمل
هات داگ تنوري اسلايس شده به ضخامت 1 سانت بيضي/1 عدد
جعفري چاپ شده/ 1 قاشق سوپخوري
حلقه هاي گوجه فرنگي و جعفري پاک و شسته شده براي تزيين/ به مقدار لازم
چگونگي تهيه:
حدود 30 گرم از کره را داخل ماهي تابه روي حرارت کم آب کرده سپس با 7 قاشق چايخوري آرد سفيد دو بارالک شده کم کم داخل ماهي تابه ريخته مدام هم مي زنيم تا کمي نرم شده و رنگش کرم رنگ شود. سپس 100 گرم پنير چدار رنده شده را کم کم داخل ماهي تابه همراه با هم زدن اضافه مي کنيم و پس از آن حدود نصف فنجان ماءالشعير گاز گرفته را اضافه مي کنيم. ترکيب پنير و ماءالشعير را يک بار ديگر به همين ترتيب اضافه مي کنيم، اين مواد که خوب با هم ترکيب شدند در نهايت 1 عدد زرده تخم مرغ هم زده يک دست شده را اضافه مي کنيم و مي گذاريم که در حرارت کم جا بيفتد. درجه فر 220سانتي گراد يا 425 درجه فارنهايت يا شماره درجه گاز روي 7 باشد. 15 دقيقه قبل از شروع کار فر روشن شده، طبقه وسط را آماده کرده و شعله پايين را روشن مي کنيم. خمير پيتزا را برداشته سطح آنرا با چنگال سوراخ سوراخ کرده و سپس 1 قاشق سوپ خوري روغن زيتون روي آن با قلم مو پخش مي کنيم. بعد از آن 1 قاشق غذاخوري زيره سياه را بطور يکنواخت روي پيتزا مي ريزيم و حاصل کار را کنار مي گذاريم. داخل يک ماهي تابه کوچک پياز اسلايس شده را درون کره از قبل گرم شده که کم کم حرارت آنرا زياد کرده ايم تفت مي دهيم. کمي که سرد شد روي خمير پيتزا با يک قاشق بطور يکنواخت پهن مي کنيم و بعد از آن پنير آماده شده را روي سطح پيتزا مي ريزيم و در نهايت سوسيس اسلايس شده را مرتب چيده و جعفري هاي چاپ و چرب را بطور يکنواخت مي ريزيم. داخل فر طبقه وسط به مدت 20 دقيقه مي گذاريم تا پخته شود. پس از آن پنير را داخل بشقاب مخصوص گذاشته با حلقه هاي گوجه و جعفري تزيين کرده و نوش جان مي کنيم.
منبع: 205دستور آشپزي/ شماره 21/خ